onsdag 28 januari 2009

Längtan


Idag har det varit en grå och trist dag. Saknar snööööööö, det tror jag skulle göra livet lite ljusare.

Nu ser vi fram emot att få träffa den lilla familjen i Stockholm. Vi längtar så efter doften av den goaste babyn i hela världen. Oj, vad han ska få många pussar på de små söta kinderna.


Bernt fyller år på lördag & de ska vi fira med att gå på restaurang, även lilla hjärtat ska med.

onsdag 21 januari 2009

Teckningar på mig.

Den översta bilden har Elliot ritat och "flickan" med det lila håret är jag enligt Miranda. Visst är jag fin? Tänk vad härligt det vore om jag var så modig att jag färgade mitt hår lila.


tisdag 20 januari 2009

Hjärtat lite krasslig- falsk krupp.

Vår älskade lilla Thelonious har varit sjuk i natt. Sov med fönstret öppet i sin sööööta kaninoverall. Bernt & jag har varit så oroliga. Men för någon timme sedan talade jag med mamma Elin och fick då höra att han mådde bättre. Oj, vad skönt det var, kastade mig på telefonen och ringde farfar som då också blev lättad. Det är lite oroligt när de små liven inte mår bra. Men nu håller vi tummarna om att han kryar på sig. Vi ska åka & hälsa på den lilla familjen nästa helg & då samtidigt även fira att farfar fyller 62 år. Det ser jag fram emot.

söndag 18 januari 2009

Åter från Göteborg


Nu har vi varit i Göteborg och träffat de små "liven" som bor där med mamma Johanna & pappa Rohan. Vi var på stan, gick på museum och krogbesök.

Kvällen avslutades med att Bernt och jag var barnvakt, så att föräldrarna fick gå ut & förlusta sig i nattens mörker.

Söndag var vi på en kortare visit och fick med oss några fina teckningar som barnen gjort. Som avslutning hälsade vi på barnens farföräldrar: ulla och Hewawasan.

söndag 4 januari 2009

Här är han min älskling
I dag är det -10 grader i Huskvarna, grått och snöfritt. Röken står rakt upp i himmelen från alla husen. Jag går omkring i mitt julförkläde och bakar, lagar mat och gör marmelad.
Inte att förglömma har mina sköna fårskinns tofflor på mig.
Vad gör min käre make? Jo, känner lukten av linement och upp kommer min älskade man och hurtigt säger att han tar en "liten" runda på 1 timma ute i skogen. Ja vad ska man säga......hurtig är han dock min älskling som snart blir 62 år.

fredag 2 januari 2009

År 2009

Det nya året har börjat. Jag ställer mig frågan :vad väntar jag mig av det nya året?
Märkligt att det som nyss låg framför oss nu ligger bakom oss.

Ska försöka fånga dagen- om framtiden vet vi ingenting om. Allt har sin tid.
Inte vara rädd för att ändra sig, kanske blir jag då klokare än tidigare.
På ett ögonblick kan hela livet förändras.

Jag skall leva livet, leva i nuet, njuta och ta vara av varje minut.