söndag 12 december 2010

Närmare och närmare

kommer Julen och i dag tänder vi det tredje ljuset.
Ni har väl bakat, syltat, lutat, pyntat, köpt julklappar, skrivit Julkorten....m.m. Känn er inte stressade, det är 12 dagar kvar till Julafton....


Sen får ni inte glömma lägga dem på brevlådan senast 16 december.Nu önskar jag er alla en trevlig tredje advent och glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla.

Dagens tänk: Se varje dag som en gåva
som det går att göra något bra av.


Tjingeling.

14 kommentarer:

Fru Venus sa...

I år har jag valt bort alla "måste" julkort och gör bara som jag vill! ;-)) Ha en fin söndag, kram!

Renée sa...

Jag har softat ner hela min jul... Orkar inte alls med att ha en riktig brak-jul längre... Men det är mysigt ändå, det gör mig alltså inget! Barnet verkar inte heller bry sig! Julafton är vi hos min mor och far. DET får man däremot inte ändra på enligt barnet. Tradition alltså... KRAM

Monica sa...

Liiitet stressad blir jag...
Fast julkort har vi slutat med och det blir bara
4 sorters julkakor och två är redan färdiga, så!
Det blir nog jul i år också! När åker ni?
Ha en fin tredje advent!
Kram, namnen

Frela sa...

Uj, nej här är det jul men inga julkort skrivna (slutade med det för flera år sedan), har några julklappar kvar att skriva men bakning, sill och diverse annat typ kolakokning får vänta till sista veckan!! Jag har ingen lutfisk på julbordet heller!! Har aldrig haft.. vi skåningar är inte så hågade av denna sorts fisk.. men brunkål..mums..!! Ha en skön tredje advent!! Kram..

Ting o Tankar sa...

Än så länge känner jag mig inte stressad. =)
Adventskramar till dig.

Marie-Louise sa...

Hej min goa gullhöna, jag har inte hunnit uppdaterat mig på din blogg, ska jag göra naturligtvis, men är du i frankrike elle ri swedala? Var du än befinner dig så hoppas jag och vet att du har det alldeles underbart med mannen i ditt liv. Vilken fin bild du har satt här bredvid som en symbol för dina småkryddor. Me love. Jag har som du märkt tagit ett behövlig uppehåll från både blogg och fotografering. Jag har arbetat men med positva saker, att bygga upp en skola är ljuvligt roligt. Men hösten har skapat ett behov hos mig och mina barn om att ha någon nära att gosa och mysa med. Gipsy är saknad. Så vi har i fredags förgyllt vårt liv och familj med två underbara innekattungar. Det är en glädje att se hur de utforskar oss och deras nya hem. Bilder finns på min blogg, min kära vän. Jag har tänkt mycket på dig under hösten, ska du veta. Kramar från mig till dig. Marie-Louise

Mor Tuta sa...

Julkorv och lut blir det inte här, men lite kakor och saffran.
Julkorten är postade idag. Bara att vänta på tomten nu kanske....
Här är kallt och sol idag.
Ha det gott
Kram från mej.

Anki Nilsson sa...

12 dagar.........du skojar va??? Hur ska jag hinna..eller vänta nu - de e ju precis som alltid, jag är mig ju precis lik...alltid ute sist av alla (nästan) varje jul, år efter år, efter år....räderna går aldrig ur...de e ju så mycket annat!!
Men i morgon ska jag gå lucia...jaaa.
Trevlig tredjeadventsafton.
kramiz

bakom berget sa...

Jag har slutat med alla måsten. Jag gör som jag vill nuförtiden. Vi använder julen till att njuta av istället. Ja, innan jul oxå förresten. Vi sticker ner till Köpenhamn och förlustar oss istället för att julstressa.
Ha ha ha...Ja, visst kan man ha kameran med på toa! Ha en fin Lussedag i morgon! Kram Åsa.

Birgitta sa...

Hej! Jag ligger fruktansvärt efter med allt inför julen. Idag har dörren till vävstugan fått förbli låst. Jag har bakat saffransbröd och sedan har jag faktiskt bara latat mej. Kände att jag behövde en sådan dag. Julkorten ska jag försöka ta mej an i morron så jag hinner posta dem i tid. Lite julkakor blir det nog bakade om en vecka. Och det som sedan är kvar är det tråkigaste av allt - städningen.
Men det får nog gå det också. Trevligt när det är gjort.
Nu önskar jag dej en riktigt mysig tredje adventskväll.
Goa kramar Birgitta

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vacklar när det gäller vykorten....jag lutar åt att göra som Monica, skippa dom, men så är det alltid någon man absolut BORDE skicka till......och det är just det. Nä, jag är inte stressad, det blir jag sällan, det blir som det blir och det brukar ju gå bra. Har man varit med så många jular som jag (....ähumm) och det har blivit jul vartenda år hittills så blir det nog det i år också!
Kram på dig, jättemycket!

4U2! sa...

Tack du sköna skapare av vackra ting. Just nu vilar jag igen efter maten, det tar att fika - smärtan är obarmhärtig.
Men när vi åt så räknade vi just dagarna till julafton, det rullar snabbt nu.
Kram

A House With A View sa...

HJÄÄÄÄÄÄÄLP, stressssss!!! Hihi, trodde jag skulle kunna surfa lugnt här inne hos dig Monica, men där sket jag en grön lök (hoppsan, ursäkta språket). Jag får väl lyssna på låten i ditt förra inlägg och få ner blodtrycket lite, herregud.... Jisses vad det är mycket nu, hinner inte ens blogga ju, hihi.

Många kramizar från aka

Daniel sa...

Njut du massor av dagen!!