fredag 11 februari 2011

Häng med...

nu går vi på marknad. Vi lämnar grinden och börjar vår vandring.
Går gata upp och gata ner, passerar många vackra hus. Solen lyser på oss och det är +15 grader. Njuter av ljuset och solen som värmer.

Framme....oj vad mycket gott det finns att handla. Vilka dofter, färger....en "Lisa för själen" att gå runt bland alla borden.
Nu känner vi väl oss nöjda.....och tar promenaden vid havet hem till Paradiset.
Inte många turister.....men de kommer snart.Nu önskar jag alla en skön helg och glöm alldrig bort att ni alla är värdefulla.

Dagens tänk:
Livet är självt det största kalaset

Tjingeling


10 kommentarer:

Stina sa...

Ser härligt ut Monique....men just nu är jag så trött att jag inte orkar skriva mer... Höres en annan dag... Ha det så himla gott du bara kan!! Bamsekram till dig...vännen i söder...

Birgitta sa...

Du har verkligen hamnat i Paradiset nu. Vilken härlig marknad och så fin strandpromenad. Kan vara skönt med värme och sol och slippa snö och kyla.
Var rädd om dej och ta vara på de vackra dagarna.
Kramisar Birgitta

4U2! sa...

Så härligt, det ser verkligen ut som ett paradis!
Kram

Mor Tuta sa...

Vad härligt och fint, kan känna doften av alla marknadssaker.
Ha det så skönt i vårvärmen.
I dag skiner solen från klar himmel och åter ren vit snö och -12 grader
Kram Birgit

Ting o Tankar sa...

Härligt! Njut!
Kramar till dig.

Renée sa...

Nä nu kände jag att jag minsann blev en aning avundsjuk! Kanske för att min kropp mår så dåligt av Sverige-vädret just nu och jag skulle verkligen behöva lite värme... Så fina bilder du visar. Vad underbart du måste ha det där bland alla dofter och färger... Får du skapar-kraft? Många kramar!!!

A House With A View sa...

Dregel dregel dregel, gah... Sååå uuunderbara bilder, längtar mig bort jag med!! VILL OCKSÅ åka iväg :) Vad härligt att få följa med på din promenad!!

Ha en riktigt skööön lördag bloggvän!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Härligt! Frankrike är ju rätt mysigt, men fransmän...hmm... har lite svårt för fransoser, trots släkten där, hmmm.... hoppas de inte läser detta...hihi
Och det bästa med Frankrike är osten och vinet och champagnen, ja och senapen.
Hulda

Tiger sa...

Avundsjuk, vadå? Det ser rätt mycket behagligare ut än min egen promenad i kyla och snö (med bilder på bloggen). Förstår att ni trivs! Här har vi minst lika många grader, fast minus...

Vinterhälsningar
Elisabet

Marie sa...

Mmmmmm så mysigt det ser ut att ni har i erat lilla paradis. Gläds med dig och Lufsen. Kram från ett iskallt och vitt Stockholm.