lördag 2 juni 2012

Dagens

utsikt ser lovande ut? Båtarna har dock ej gett sig ut på Vättern, nu förstår jag varför, kallt och blåsigt...


Rhododernon är i full blom. Många olika färger.

Denna vita blomma är så skir och vacker i en av våra etager...ser ni trappan....hi,hi.

Vad vore livet utan trappor? I mitt nästa liv.....ska det inte finnas trappor!

Njut av blommorna som finns där för att glädja dig. Öppna dig mot solnedgången, skratten, regnet och fåglarna. Ta det till dig...
Det finns ingen väg till lycka,
lycka är vägen.

Vi har varit i Göteborg i några dagar och morfar har hjälpt till med att bygga ett soldäck och med god hjälp gick det i ett "nafs"
Salvian är i full blom i vårt kryddland och doftar så gott.

Nu Önskar jag er alla en bra Helg. Var rädd om Er och glöm aldrig bort att ni alla är unika och värdefulla.  

Dagens tänk: Blotta känslan i att leva är glädje nog.


 KRAM KRAM OCH VINK VINK:

19 kommentarer:

bakom berget sa...

Önskar dig en fin helg. Hoppas du har bättre väder än vad vi har. Här är det kallt, blåsigt och regnet öser ner, så idag pysslar vi inomhus.
Kram till dig kära vän!
Åsa.

Gunnel sa...

Jag förstår att bygget gick snabbt när det fanns så proffsig hjälp att få. Kram

Anonym sa...

ja, vad härligt att leva. Jag har en bra dag, i sinnet, men är så ofantligt trött. Jag tvättar lite och sorterar lite kläder, eller mycket kläder, men jag vilar emellan. Kram på dig du fina och du har en fantastisk trädgård. Jag stod länge och tittade ut över våran gård när jag vaknade i morse och funderade. Har det alltid varit så här vackert? Jag har tyckt att jag levt i nuet, men vad jag har missat buskar och träd i blommning för om åren. Jag njuter.... kram

♥ Carina ♥ sa...

På dina bilder ser vädret ut att vara toppen :)
Här är det kyligt och regnar, men regnet behövs väl det med...
Vilken söt lite hjälpreda. Måste ha blivit ett fint soldäck :)
Kram kram

Felix sa...

Så där vackert väder har då inte vi haft i dag. Det har varit mulet och ca 10 grader, men nu regnar det och temperaturen sjönk till ca 5 grader! Och jag som har en veckas semester nästa vecka då jag hade tänkt pyssla i trädgården... Nu när det blommar så fint vill jag inte ha regn och kyla!

Försommarhälsningar
Elisabet

Villa Ryttarängen sa...

Vad roligt det är när man kan vara till hjälp för andra. Jag tycker det i alla fall. Härlig utsikt och fint väder här flyter vi bort i regnet... Kram Pia

Herr Nilssons Fru sa...

Om man är aldrig så duster, nere eller sur när man anländer till favoMonica så blir man så strålande glad o go när man kommer hit. Finns ingen som kan sprida glädje o hopp som Du.
Oh trapper - de e bra för motionen o styrkan i benen:)

Kramiz o go helg

Äppelblom sa...

Här blåser det som 17 och är kallt, men det är bra jobbväder om man vill göra något i trädgården.
Så fina bilder du visar - som vanligt.
Ha det fint och kram!

Arja sa...

Halloj!
Vilken tur du har som har egna syrener ;O) då slipper nu "nalla" från grannen hihi.Visst var det en fin fin pyssel ide´. Så kul när man kan dela med sig tillvarandra. Här är blåsigt idag, stolarna på altanen dansar runt ;O)
Snart skall vi iväg på fika & kattgos... min brors katt har fått ungar... skall försöka att inte få med mig någon hem men det blir nog svårt :O)
Ha d gott kramelikram Arja

Fru Venus sa...

Underbara bilder och växter!
Vore det inte skönare i paradiset nu? Där borde jag vara, svinkallt här!! Söndagskram!

Snäckskalsdalen. sa...

Tycker alltid lite synd om er som har så taskig utsikt......men det är smällar man får ta här i livet!!!
Båtarna är sparsamt i sjön här jag vet inte vad folk väntar på. Antagligen bättre väder, för fy så kallt och blåsigt och regnigt det är!
Agneta kram

eWa sa...

Samma här, kallt och blåsigt men idag tittar solen fram ganska regelbundet och då värmer det till ! Vi har varit i Örkelljnga och fått besked om när vår husbil kommer och de har lovat innan midsommar så det blir kanske premiärtur då :) Ha det så gott, kram på dig !

Irenes tavlor sa...

här har det regnat konstant i tre dagar så det är lite svårt att njuta av trädgårdens blommor, syrenerna är nedtyngda av allt vatten och alla planterade krukor står under tak och fryser. Vackra blommor i dina trappor kanske dom fått lite mer sol än mina i helgen, kram kram

idémakeriet sa...

Tack för din härliga kommentar inne hos Minnas blogg.
Jag är alltså gästbloggare hos Minna men vi har kommit överens att när någon skriver ett kommentar på mitt inlägg skriver jag en liten hälsning tillbaka så därför säger jag nu hej till dig.
Härligt ett soldäck, där kommer ni säkert att ha väldigt mycket njuta av under sommaren.
Sol kom fram nu, vi vill ha värme igen!
Kram Gerda

A House With A View sa...

Såååå vackra foton från din trädgård!!! Förstår att du är trött på trappor, men för mig som inga har är trappor en stämningshöjare, hihi!!! Det är så vackert tycker jag! Jag ska försöka fixa en trappa på vår baksida, som går mellan två etapper på tomten. Och vilken duktig liten kille som assisterar morfar att snickra, fniss.

Stöööööööööööööörsta kraaaaaaaamen aka

Ninja sa...

Så mycket sol hjar vi inte haft denna helgen....oj,oj,oj, vad det har regnat.
Bra för potatisen var det någon som sade.......var den nu odlas i Stockholm?

Monica sa...

Kära namne! Nu är jag hemma igen och har läst in mig på din blogg! Många fina inlägg! Vilken trädgård ni har - såå vacker! Men den kan inte vara lättskött med alla dessa trappor, en eloge till er!
Stor kram från din namne i söder!

Birgitta sa...

Hej vännen! Ser att du har fullt upp omkring dej och det växer så det knakar. Inte avundsjuk på allt du har att rensa. Vi har trist väder och det har varit så kallt.
Vink vink till dej.
Kramisar Birgitta

messan sa...

Att slå upp sina ögon varje dag är en fantastisk upplevelse sen när man får se det här.....då vet man att livet är här nu.

Varma kramar