torsdag 25 november 2010

Så här

kommer min/vår jul att bli i år.....
ett litet hjärta som vi lämnar vid entrén...


Om ca två veckor åker vi bort.....INTE till Paradiset eller Thailand......Vi åker långt, långt bort...
och dit vi åker är det varmt, varmt och solen kommer att lysa över oss.
En liten kruka gjorde jag också, den får stå på ett bord.


Så nu förstår ni att här blir det inget Julpyssel, julgardiner, julklappar...eller "sånt" som har med Julen att göra.....måste nog erkänna att det känns lite "konstigt"
Vi kommer inte hem förren nästa år!!!!!!

Önskar er alla nu en trevlig torsdag och glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla.
Dagens tänk: Mycket av det du ser beror på vad det är du tittar efter.

Tjingeling.

13 kommentarer:

4U2! sa...

Hum, nej, kan inte kommentera, måste smälta detta först så jag går min promis så återkommer jag.

Fru Gårman sa...

Men det där är alldeles tillräckligt juligt! Ha en härlig resa!

Daniel sa...

Härligt, njut, njut & mera njut!

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas det blir riktigt fint och gott!
Kram

Cia40 sa...

Jag tittar och ser,härliga bilder,på en underbar härlig Jul i fjärran land, ser
er sitta under granen (palmen),med ett varsit glas med glögg (drink)i handen,tomteluvorna (solglasögonen)på,tittandes över isen (havet),lite frusna (genomsvettiga) i kylan (värmen)....hihi...UNDERBART och HÄRLIGT !:)

KRAMAR till dig och de dina,Cia:)

Birgitta sa...

Hej! Vad skönt det måste vara att få åka till värmen och jag kan tänka mej att det är på andra sidan jordklotet. Ser att du funderar på att bli en bastant dam nu istället för den pigga damen du har avslutat med tidigare.
Var rädd om dej.
Kramen Birgitta

bakom berget sa...

Men...va härligt! Jag skulle gärna följa med dig. Ha det gott! Kram Åsa.

Ninja sa...

Ha, ha....när vi var yngre fick vi välja på paket eller resa. Vi valde resa!!!!Pappa hade tröttnat på att granen barrade (fniss) och sedan kom den aldrig mer in igen. Och vår familj fortsatte att resa och det har vi aldrig ångrat....och du ser vad det blev av mig....jag bara far ikring hela tiden :)

4U2! sa...

Funderar än (ler). Kram

Fru Venus sa...

Låter spännande :-) Mailat dig :-) KRAM!!

A House With A View sa...

Vilket klockrent dagens tänk!! Och vilka fina saker du gjort, så himla fina! Underbara! Men åh så kul att se fram emot en resa, jag blir så HIMLA AVIS, fniss. Men det är du värd Monica!

Många kramizar aka

Madlar sa...

Värme....åhhh....sol....åhhhh. Nej, nu vill jag inte veta mer, hoppas ni får en härlig resa även om jag tyvärr inte kan följa med eftersom jag ska steka köttbullar ;)

Stina sa...

Halloj! Sitter på jobbet..hihi..du vet, man behöver faktiskt inte vara så himla effektiv hela tiden...jag får ju trots allt ingen lön..
Men jag trivs här och emellanåt glömmer jag av att det inte är ett riktigt jobb. Det är obligatorisk närvaro 8 timmar om dagen som gäller. Jag har inget val om jag vill få min ersättning, som visserligen inte är så stor, men bättre än ingenting... Jag tror inte att jag är sjuk på något sätt, det handlar nog mest om att jag är ovan vid att stiga upp så okristligt tidigt och sen har jag svårt för att komma isäng på kvällen. Allt är egentligen ovant... Jag matas med ny information hela dagen, förväntas lära mig en massa saker och måste dessutom vara hyfsat social.. det tar på krafterna :) Låter jättekul och väldigt spännande med din förestående resa - önskar jag kunde hänga med... Jag bryr mig inte ett jota om julen, skulle gärna lämna landet vid den här tiden och inte återvända förrän i april eller nåt. Hoppas kunna genomföra det någongång framöver i livet, just nu är det omöjligt. OM jag skulle råka få ett jobb så kommer jag att spendera allt överskott på resor...utan tvekan.. Önskar dig en skön och mysig första advents helg. Kramiz