söndag 7 november 2010

Tycker mycket


om hattar och mössor. Har i mina ägor måååååånga. Både "riktiga" och i tavelform..hi,hi,hiKan användas när man skall vara "fin" eller bara för att det känns bra. Eller varför inte en kall höstdag dra ner en mössa för att skydda öronen. Man kan även "rulla hatt"....då har man roligt...*fniss*


Ni har väl hört detta: Hattgubbar kör bil illa och kvinnor i hatt är på väg till brölopp.


Önskar er all nu en skön söndag och glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla.

Dagens tänk:
Gör det du tycker om
och tyck om det du gör.

Tjingeling.

19 kommentarer:

4U2! sa...

Så hon njuter av sin blåa hatt, det skulle jag också göra. Älskar den blåa nyansen.

4U2! sa...

Sockerdricka var bra!
Tror det går med mjukisbyxor och hatt. Brukar ordna mitt eget mode (ok, när jag var smalare var det bäst) och de mjukisar jag har nu är i en julrödnyans (dottern köpte de åt mig för jag behövde den här sorten efter min operation). Nej, gör sig väl inte så bra men hatten är snygg.

Anki Nilsson sa...

Hattar är kul. Har några själv men jag har dem aldrig på huvudet..*ler*. din tavla, vill ha, vill ha...gud vad fin den var. Jag blir så avis på alla som kan skapa själva, besökte min "nya" granne i går o hon målar, ritar, syr och jag var nästan grön av avund när jag gick därifrån. Men oxå glad för hon lovade rita en rolig häst på min stalldörr...mmmmm.
Trevlig söndagsafton.
Anki N

A House With A View sa...

Heeej! Härligt inlägg, blev glad bara att se alla fina färger och härliga bilder :) Jag äger nog ingen hatt, men en del mössor som jag tycker om.

Ha en skön kväll!

Många kramizar aka

Monica sa...

Hatt-tavlan är jättefin!
Själv ser jag inte klok ut i hatt...
Ha en fin söndagskväll, kram,namnen

Ninja sa...

Gillade den översta hatten bäst, den på tavlan....lite 20-tal över den!
Tyvärr har det inte varit något vidare hattmode för min generation. Jag borde varit kompis med Lady Di.....

Fru Venus sa...

Älskar hattar :-) Men familjen vägrar(?) gå med mig om jag har min hatt... Varma höstkramar vännen!

Äppelblom sa...

Jag äger en hatt som jag ärvde efter min mormor född 1884. Den är liten och nätt. Jag vet egentligen inte vad den är gjord av. Det ser nästan ut som en "stråhatt", med små uppvikta brätten och ett tunt band med små smala ränder på. Den är jag jätterädd om för det är det enda minne jag har av min kära mormor (som förresten bara var 150 cm lång). En riktig liten krutgumma!

Camilla sa...

Hattar är verkligen fint.
I den lilla stan jag bor,
så har vi - tro det eller ej
- en hattaffär!!

Birgitta sa...

Hej! Gillar dagens tänk hos dej.
Får nog plocka fram vintermössan nu och dra ner över öronen när man ska ut.
Kram Birgitta

Monica sa...

Men... hur vet du, att vi ska ut och resa???
Kram och godnatt, namnen...hmmm...

Snäckskalsdalen. sa...

Tycker inte om att ha något på huvudet, möjligen luva eller i nödfall sjalett, men det är snyggt med hatt, verkligen, det är det!
Agneta kram

4U2! sa...

Godmorgon.
Ja, tänk, jag har inte velat titta på såret vid omläggningar. Snart blir det dock "öppet" och ja, då måste man ju titta. Hoppas jag inte svimmar fåfäng som jag är.

Stina sa...

Go´morron...eller kanske go´midda :) Jag passar på att sova länge mina sista dar i frihet, så för mig är det fortfarande morgon. Hoppas du har kurerat dig ordentligt i helgen och att du mår bättre idag.
Hattar är inte riktigt min grej, jag kan inte ens ha mössa utan att känna mig obekväm.... Det kliar och blir varmt... Däremot tycker jag det är fint att titta på och väldigt elegant - det är verkligen pricken över i:et. Vi har faktiskt också en hattaffär i vår lilla stad, en ganska berömd sådan.... Ha en underbar måndag! Kramiz

Alexandra sa...

hihi. dDt är du och jag. Hattministrar. :-)

Ha en förtjusande dag!

4U2! sa...

Jag har bestämt att jag aldrig mer vill tillbaks och jobba inom vården. Jag kan inte ställa upp på "robotidealen". Aldrig.

Birgitta sa...

Hej! Gla´hål är när garnkäppen lämnar garnbommen och man kan se slutet av väven.
Då ska man bjuda in vänner och grannar och bjuda på gla´håls-kaffe och beundra den fina väven. En gammal sed som jag tycker är lite rolig. Oftast får jag väl dricka mitt gla´håls-kaffe själv.
Kramisar till dej-

Ninja sa...

Ledsen att du inte heller levt när det var hattmode ;)

Anki Nilsson sa...

Mm...idag hade man behövt en stor hatt här, stor som ett parasoll. Jösses vad de regnar o blåser. Tänkte låna en av dina hattar här nu när jag måste ut, men de står nog inte emot de här vädret, tyvärr.
Ha en skööööööön dag.
Kramiz