onsdag 2 mars 2011

Så här har

verkligheten sett ut de senaste dagarna ( ingen sommar sååå långt ögat ser)
besök av några av våra "extra kryddor": Miranda, Elliot och lille Charlie.
Första bilden: morfar och Elliot rensar och klipper vid vårt kryddland. Kolla den blå Kronbloms vattenmäteren. Andra bilden......då är det sommar på samma ställe.

isbjörnar har vi också, Miranda hittade en snäll....som stog helt still.......
Vår trädgård har sex etager, tror ni det är lätt att klippa gräset.....*Fniss*....Men i gengäld har vi en bedårande utsikt över Vättern, Jönköping, Huskvarna och vid väldigt vackert väder även Visingsö.

Nu har alla kryddor lämnat vår borg.Så här ser vi ut nu.....hi,hi,hi. nu är det vila som gäller......Önskar er en fortsatt skön vecka och ni har väl inte glömt bort att ni alla är värdefulla och snart är våren här.Dagens Tänk: Vänskap gör människorna vad solen gör för blommorna.
Slösa med den och se hur det blommar.

Tjingeling13 kommentarer:

bakom berget sa...

Oj...så vackert med en sån utsikt. Det skulle man inte tacka nej till. Den där Kronblom, honom känner jag mig lite besläktad med. Min farfar var en sån där liten gubbe som alltid höll på med att såga ut figurer i trä. Just Kronblom, var en favoritfigur hos honom.Så jag har haft mycket olika såna i mina dagar.
Jag blir lite avundsjuk, när jag ser hur tunt snötäcke ni har.
Är det du det där på bilden? Vad har du gjort med håret?? Hi hi...
Ha en skön kväll! Kram Åsa.

4U2! sa...

Vacker utsikt!
Kram

♥ Carina ♥ sa...

Underbart "dagens tänk"!
Du ser verkligen helt slut ut!! Kryp ihop på soffan bredvid din man, det kan du behöva *fniss*

Anki Nilsson sa...

Who vilken utsikt!! Hej förresten min favoMonika. Så de små har åkt hem nu o ni njuter av vila. Funderar ibland på om man idag skulle orka att ta hand om små barn på heltid igen. Funderar nämligen på att skaffa en...näää, jag skojar..!! Men dom är underbara att låna ibland. Våren kära du, den är här nu, den börjar alltid 1:a mars. Nu har de ju lovat milt också många sköna plusgrader. Vipps så är all snö borta.
Ha en skön afton. Kramiz

Monica sa...

Det är ju just det som är det fina med barnbarn; man har dom bara en viss tid och då kan man skämma bort dom för hela slanten, och sen, när de har åkt - kan man vila och ta det lugnt!
Och ni bor verkligen jättevackert!
Vårkram från namnen!

Birgitta sa...

Hej! Jag gillar dina "tänk" som du ger oss.
Att du har fin utsikt över Vättern det vet jag, för jag tror att jag kan placera dej någorlunda. Stackars utschasade gamlingar nu när småkryddorna åkt hem. Tur att det finns kökssoffor att luta sej på.
Förresten hur hittar du alla sköna bilder du har i bloggen?
Ha det så gott och njut av dagen.
Kram Birgitta

Birgitta sa...

Vad lite snö ni har hos er. Våren kanske kommer till dej, men vi får vänta länge än. Har massor av snö, ca 80 cm.
Kram

Cia40 sa...

Vännen min,jag tycker din "Lufsen" ser välmående ut i soffan....Men det ser lite värre ut med dig...hihi,du måste vara rädd om dig,så gå genast och lägg dig på sofflocket....eller det är kanske bättre i sängen,nu när klockan är sent...:)

Dina tänk är sååååå underbara...:)
KRAMAR till dig och de dina,Cia:)

A House With A View sa...

Haha vilka roliga bilder på dig och maken, kan nästan se er framför mig! Jag hörde ett roligt uttryck, "att känna sig som ett ursketet blåbär", tycker det säger det mesta, haha. För visst känns det så vissa gånger :) Men jag gissar att du haft det riktigt bra, kvalitetstid med kryddorna :) Och vad roligt att se bilder från trädgården, MEEEEEEEEEEEEEEERA! Sååå jättefint!!! Nu är det sängen som hägrar här!

Stoooooooooooor nattizkraaaaam aka

Camilla sa...

Vad mysigt att kunna bo som du. Jag bor i ett villakvarter i utkanten av vår stad, men innan bodde jag på landet. Som jag saknar landet!! Jag får nog antingen påverka gubben att flytta eller skaffa mig en sommarstuga. :)
Dagens tänk är hur sann som helst.
Ha en bra dag.

Ting o Tankar sa...

Hej fina du!
Gillar ditt dagens tänk.
Kram.

Ninja sa...

Förstår att ni fått mental energi men är fysiskt utpumpade. Tycker du att jag ska göra med reklam för bildspelen? Kul att du gillar dem i alla fall :)

Anki Nilsson sa...

FavoM...idag har du väl nästan haft sommar va? åtminstonde sol....sol...oh sol??

De har vi.

Kramiz