torsdag 17 mars 2011

Så här

kan jag inte ligga och vänta på att våren skall komma.....fick en idé´Så här kommer de se ut om ett dygn.....*fniss*Nu får vi se var denna fågel flyger med oss, stänger "butiken".....Önskar er alla allt väl och glöm inte bort att ni alla är värdefulla.
Lämnar efter mig två Tänk: Njut av livet det går inte i repris.

Tacksamhet är hjärtats minne.
Tjingeling.

18 kommentarer:

bakom berget sa...

Vart du än flyger, så hoppas jag att du får det bra. Må så gott! Kram Åsa.

Äppelblom sa...

Hej Monica!
Ja du, det här med musik i bloggen var nog bara rena turen. Var inne på en annan blogg med musik och nyfiken som jag är, så tryckte jag lite här och där och helt plötsligt så hade jag en egen "player". Sedan var det bara att välja låtar. Fråga mig inte hur jag gjorde för det är det flera som har frågat mig och jag kommer inte ihåg. Det bara råkade bli rätt, men nya låtar kommer jag ihåg hur jag letar upp och lägger in.
Ha en skön weekend!
Kram

Anki Nilsson sa...

Men kära hjärtans ska hon nu ut och flyga igen favoMonika. Ja, jo visst såg vilstolen skön ut där i sanden, oh du får de säkert skönt med...för att inte säga underbart!!

Jag som hade ett litet uppdrag till dig hos mig,,,nåväl du kommer ju hem igen!!!

Ha det nu så himla skööööööönt Ni bara kan.
Visst kommer jag sakna dig, men väntar man på något gott...........
Kramiz Anki

Mor Tuta sa...

Håll i dej ordentligt när du flyger iväg på Mårten gås. Ha det så skönt och njut av solen som kanske värmer lite mera där du hamnar än vad den gör här.
Massor av kramar från Birgit

Birgitta sa...

Hej vännen! Tror nog att färden gått söderut, kanske rentav till Paradiset. HOppas att du får det riktigt skön och att du snart är tillbaka igen.
Kramisar Birgitta

Cia40 sa...

Monica vännen,var är du nu..hihi
Inte i värmen väl....eller,ligger du i en solstol,med en parasoldrink....Jag skulle tro det ja, för en del har det bra....hihi
HÄÄÄRLIGT !!!:)Glädjs med dig/er...:)
Ha det BÄST,kära du, Många kramar till dig Cia:)

Fru Venus sa...

Ja ja, retas du bara ;-) Jag kommer efter nån vacker dag! Kvällskram

Monica sa...

Då bär det tydligen av på ännu en resa till ert paradis! Flyg försiktigt och ha det så gott!
Kram, namnen!

Tiger sa...

Hoppas att du bara stänger tillfälligt, och snart är tillbaka igen. För du vet att vi behöver dina tänkvärda ord!!

Vårhälsningar
Elisabet

Anonym sa...

Ha det gott!
Hulda

♥ Carina ♥ sa...

Åh vad gott att flyga iväg till värmen. Ta med er den när ni åker hem :)
Njut och må!
Kram

Ting o Tankar sa...

Lycklig resa, kära du!
Kram.

Anki Nilsson sa...

Nu får du komma hem...saknar dig o nu är de vår här, så du kan ligga i solstolen här också...oh de e inte alls skönt när de är för varmt...((oh de e fult att ljuga)) gotta dig du...de är du värd favoMonika....vet du jag sålde Torsten till en Monika, tänkte så här, Monika är ett namn på bra människor. Faktum är att Macke (min förra häst) sålde jag också till en Monika. De du, de kan ju inte annat än bli bra.
Kramiz Anki

A House With A View sa...

Men ååååhhh vad hääärligt! Nu ska bloggerskan iväg på tur igen - lovely!!! Det är dig väl unt! Hoppas du/ni får det superskönt! Dagens tänk är bara såååå klockrent, livet går inte i repris - det gäller att fånga dagen! Precis som du gör :))

Stoooooooooor kramiz aka

Marie-Louise sa...

Hej min gullhöna, och vad skönt att se att du är på resande fot med din kärlek i livet. Du, ni, gör så rätt. Lever här och nu.... du är ett föredöme för mig. Jag hade tur, han var mannen med stort H. Jag är så glad att han har korsat min väg i livet och har jag tur så stannar han här. :) Jag sänder tusen kramar och tankar till dig min vän. Tills vi hörs igen, lev och njut av livet och kärleken.
Marie-Louise

Ninja sa...

Du gör alldeles rätt i att vänta i våren på något varmare ställe så att du är i fas med värmen när den väl kommer :).....
Undrar om jag ska kunna göra detsamma? Paris????
Börjar drömma.......

♥ Carina ♥ sa...

Men hallåååå!! Ligger du fortfarande där vid vattenbrynet i värmen? Är det inte dags att komma hem snart ;)
Kram

Anki Nilsson sa...

Gottegrisen favomonica...har hon bosatt sig på stranden i söder?? Nåväl man ska ju njuta av livet så ligg du där och njut åt mig också. Bry dig inte om att jag saknar dig. Bara ligg där.

De e du värd och jag, ja jag väntar här, troget o glatt.
Kramiz Anki