onsdag 11 april 2012

Ett tänk:


Ja, som ni ser blir det lite upp och ner idag
(brukar alltid avsluta med ett tänk)

Jag har haft en trevlig Påsk med alla de mina omkring mig under flera dagar. Hoppas att ni också har haft de bra och jag önskar er allt gott! Glöm aldrig bort att ni alla är unika och värdefulla.


Ibland så måste man bara "vara" och känna efter vad som är viktigt i livet. Vi behöver ibland stanna upp för att påminna oss vad som är viktigt. Vart är vi på väg? Kanske bara stanna upp och ta ett djupt andetag och känna efter - är jag på rätt väg. Känns det här bra? Planerar för lite återhämtning....
Kära goa vänner var rädd om er!

Kram Kram och Vink Vink.

17 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Hur visste du att jag var arg? jag kommer att dö i förtid så arg är jag, men tack för dina ord... de är så bra och man ska alltid tänka på det som är viktigt i livet. Fast ibland är man maktlös Åh! så maktlös... Största kramen i världen till dig. /Pia

Marie-Louise Nilsson sa...

Du kloka goa kvinna du har så rätt. Hoppas allt har gått bra i påsk. Hur är det kristallerna? Tänker på dig och kramar om dig.

Polargrevinnan sa...

Så kloka ord, tar dem till mig - dags för handling.
Ha det bra.
Kram Viola

Birgitta sa...

Åter igen lyser den kloka Monica igenom. Gillar alla dina tänk.
Har haft ont i ryggen och proppade i mej en stark värktablett (som jag inte tål) igår kväll och idag har jag liksom inte varit mej själv. Men ryggvärken försvann.
Ha det så bra.
Kram Birgitta

Ninja sa...

Hej!
Jag var tvungen att ta en titt på google och konstaterar att återhämtning behövs efter en dans med kryddorna och lite annat. Sköt om dig nu så återkommer jag på annat vis.....

Monica sa...

Kloka ord - ska försöka tänka på det...
Kramar från din namne!

Gunnel sa...

Det stämmer verkligen. Kanske inte så lätt att leva efter det alltid, men man borde åtminstone försöka. Ofta retar man upp sig på helt onödiga saker. Kram

lavendia sa...

Ja pusta ut ordentligt så du orkar med fortsättningen.

messan sa...

Så rätt du har i allt! Det tackar jag för...vi lever här och nu.
Det är mitt motto:). Jag har stannat upp många gånger när jag fick min MS och lite annat. Jag väljer den positiva sidan trots att det är tufft ibland.
kramar

Vitsippan sa...

Hej!

Sanningens ord. Vakna upp människa vad håller Du på med, så säger jag till mig själv massor av gånger.Mitt temperament har inte lagt sig till ro, blir lika arg plötsligt och sedan så oändligt långsint,ärvt efter min Pappa.Jag gick i taket när min väninna snodde mina hjärtan på alla hjärtans dag, som jag hämtat på nätet.För att vara speciell.Mina ord tog hon också.Utan att fråga ens.
Hon bad inte om ursäkt när jag förde det på tal.
Nu skriver jag får inte delas.Då jag vill ha det som mitt.

FB går över styr i¨
bland eller rätt ofta förresten.

Hon sA HON inte ville ödsla energi mer på det där.
Har jag fel, ska jag inte få ha rätt någon gång.FB är farligt.ett kommatecken fel eller inget alls kan få vem som helst bli osams.Det blev jag med min dotter.Fast det är hon som lärt ut det mesta inom IT.grunden lärde jag mig på ett arbete på -90talet.

Ha en fin Fredag i April.

Kram Mi

messan sa...

Kikar in och önskar dig en underbar helg med fullt av livvets gotter:)!
Varma kramar

Irenes tavlor sa...

hej svejs, skulle vara rolig att se dina hattar, själv har jag aldrig haft hatt, möjligen en solhatt, men jag tycker det är snyggt på andra.
Nu ska jag bara vara tillsammans med ett barbarn, kramen

A House With A View sa...

Att planera för återhämtning tycker jag låter klokt! Men ack så svårt... Ofta vet vi vad vi är i behov av, men hur ofta följer vi hjärtat? Lättare att följa alla krav och måsten, tuta och köra utan en glutt i backspegeln. Kloka och tänkvärda ord!!!

Önskar dig en riktigt skön och avkopplande helg!!

kraaaaaaaaaaaaam aka

Bodil Brink Morse sa...

Väldigt kloka och tänkvärda ord du skriver. Men det är inte lätt att bromsa upp och känna efter. Jag försöker göra det men det är svårt.
Ha en underbar helg!
Kram från andra sidan plurret.

LissAnna sa...

Kloka ord.:-)

Äppelblom sa...

Tänkvärda ord du delger oss!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram

Ninja sa...

Nu har jag också haft en dansarunthelg!
Trevligt men det krävs återhämtning :)