fredag 27 juli 2012

La Monique

i egen hög person. Ni har väl länge undrat hur jag ser ut..
Här ser ni: kortet är taget för 40 år 7 månader och 4 dagar sedan. Jag ser precis likadan ut i dag! Tänk att jag inte har förändrats något under dessa år. Måste vara ett mirakel.....*fniss*.....
Fick detta foto skickat till mig för någon vecka sedan. Här sitter jag på sjukstugan i Överkalix där jag sommararbetade. Liiite allvarlig ser jag allt ut....undrar vad jag tänker på?

Nu undrar ni säkert hur detta "mirakel" har behållit sin ungdom så länge...
Jag säger bara: Lancome
Undrar om jag får gratis produkter i fortsättningen?????


Då var det gjort och ni behöver inte fundera mer över hur jag ser ut. Fattar ni nu att ni har med ett stort mirakel att göra.....som är i sina bästa år i livet!

 Nu hoppas jag att ni alla får en bra Helg och njuter av att det är lagom varmt. Önskar er en riktigt skön helg och glöm aldrig bort att ni alla är unika och värdefulla.

 När man är så ung och rask(som jag) är vår trädgård inget problem....I går i VÄRMEN har jag plockat in för torkning massor av kryddor. Har många sorter. I "bara" farten blev det lite mer bär också.
Frukträden är inte klara än.

Dagens Tänk: Hjärtat får aldrig rynkor.


KRAM KRAM OCH VINK VINK.

14 kommentarer:

Gunnel sa...

Hahaha! Jag ska genast ge mig iväg och köpa ett helt batteri med Lancome-produkter.....fast det är nog för sent nu. Får köra med slokhatt och mörka glasögon i stället. Kram i värmen

Monica sa...

Så söt du är! och det är precis så med mig också, jag ser precis likadan ut som för 40 år sedan...nästan i alla fall!
Ha en bra dag, kram från din namne!

Herr Nilssons Fru sa...

Du är dig precis lik:) väldigt bra produkter men faktum är helt utan produkter är bäst:) du hade alltså varit lika vacker utan.

Världens finaste favoMonica.

Kramiz

Pettas sa...

Jag får nog göra som Gunnel, dra ner slokhatten över öronen och näsan, men det går bra det också...

kram och vink

Snäckskalsdalen. sa...

Gullig är du! Och inte har du bedagats det minsta lilla....nej, det vill ju gärna bli bra, det är likadant här. Varenda morgon tänker jag, hur är det möjligt, hur kan jag ha denna släta persikohy fortfarande och denna klara blick, otroligt. Och jag använder inte såna krämer som du gör......
KRamar

lavendia sa...

Oh, vad roligt att se ett kort på dig från ungdomen. Jag figurerar på facebook (nej, själv är jag inte med där) med ett kort taget för 30 år sedan. Jag är INTE lik mig.

Marie-Louise Nilsson sa...

Du vackra kvinna, lever livets glada dagar hör jag. kram kram

Pia Gustafsson sa...

Vacker som en dag fast det visste du väl... Tror inte alls på salvor och mirakel utan på lycka och glädje. Det gör att man behåller sin skönhet. Kram du rara människa.Kraaam Pia som är lite trött i hatten i dag.

Birgitta sa...

Du är la för go´. Tänk vad fint med evig ungdom, måste genast prova och se om det hjälper!
Skulle behöva det i mina backar som är så jobbiga att gå i.
Ha det så gott.
Kramisar Birgitta

A House With A View sa...

Vilket jääääääääääättefint foto på dig Monica!!! Vad himla söt du ser ut på fotot! Bra make-tips du bjuder på också!!! Det är något att shoppa nästa gång jag ska till stan:)))))

Stööööööööööörsta kraaaaaaaaamen aka

Ninja sa...

Vilken fin bild på dig :)
Jag är hemma och vänder....återkommer med en utförligare rapport på det andra sättet. Jag har varit ganska datorlös den sista tiden.
Lancome och Isabella Rosselini är inte så dumt alls....

Tiger sa...

Vilket fint foto på dig! Klart att man är evigt ung och ser ut som man alltid har gjort, eller...? Det märkliga är bara att födelsedagarna börjar få så höga siffror, och det kan ju inte stämma. Och gifta har vi varit i 30 år. Vart tar åren vägen...?

Kul när du tassar in emellanåt hos mig! Blir alltid så glad!

Sommarhälsningar
Elisabet

Irenes tavlor sa...

En sån snygg tjej...då vet jag om vi möts någon gång...
det här med åldrande och utseende är riktigt spännande, vissa förändras till det oigenkännliga, det går inte att koppla ihop med den bild man har från ungdomen, medans andra är på pricken sig lik, kan det vara lancome
som har ett finger med i spelet...
kram på dig

Elin Johansson sa...

Men Monica vad kul!

Jag har ju sagt att jag gärna vill få se lite foton från fordom dag. Du var jättesöt på den bilden! Kram