tisdag 5 april 2011

Papperslapp

tänk vad en liten papperslapp kan betyda, har dock inte tappat mitt ord.... Kom osökt att tänka på Nils Ferin. Undrar vad han hade sagt om min ordlek?Här kommer den "riktiga": Du har tappat ditt ord och din papperslapp, du barfotabarn i livet. Så sitter du åter på handlarns trapp och gråter så övergivet.

Önskar er alla en fortsatt bra vecka och glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla. Dagens tänk: Solen skiner inte bara för träds och blommor skull utan till glädje för hela världen.

Tjingeling.

12 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej vännen! Vill skicka en liten hälsning till dej och hoppas att allt är bra hos dej.
Alltid lika roligt att läsa dina tänk.
Var rädd om dej.
Kram Birgitta

Polargrevinnan sa...

Här är en till som gillar dina tänk och Nils Ferlin också.
Kram Viola

Anki Nilsson sa...

Aha favoMonika är en liten poet också. De ja!!
Men har du rivit sönder din tavla? de ska man inte göra, man ska rama in dom.
Jag misstänker att de är Monika själv som målat denna vackra vilda skogstavla, som speglar sig i vattnet.
Kramiz Anki

Marie sa...

En kvällshälsning till min kära vän i södra Sverige :-) Så roligt att du skaffat en kamera. Visst kräver en ny "leksak" träning, men du ska se att det kommer göra så gott och vara så skoj när ni väl hittat varandra. Är så avis på dina fina betong prylar. Älskar vovven och ansiktet. Stolen är fantastiskt fin den med. Du vet, jag var inne på deras hemsida och kikade förut och gisses så mycket fint de har. Tyvärr ligger det inte direkt "runt hörnet" så att säga ;-) Maken tycker det är perfekt................han är spara jag är slösa, ha, ha. Visst är det Fanny. Jag brukar ju inte lägga ut hennes arbetsbilder som jag tidigare sagt, men denna var så perfekt just för mitt inlägg om filmen. Kunde helt enkelt inte hålla tassarna borta ;-) Snuvan börjar dra sig tillbaka. Kommer vara hemma imorr´n med men då ska jag hitta på nå´t skoj. Komma igång efter allt vara inomhus-vila-sova-se på dvd............
Om vädrets makter är på min sida blir deten utflykt med kameran tror jag. Spännande att följa din fotoutveckling. Och vet du vad vännen, om du har funderingar eller frågor eller nå´t annat så hjälper jag dig gärna så gott jag kan. Är ju inget proffs precis, men ett och annat har jag ju lärt mig. Nu ska jag hoppa ner i slafen och se en DVD på dator. Trots två tv hemma blir jag alltid utan, ha, ha. Kramar om rejääääääääääääääääält.

4U2! sa...

Solen värmer för mig med, det vet jag ... det brukar synas på min kropp och ... kännas! ;)

A House With A View sa...

Du har då verkligen inte tappat dina ord Monica! Du skriver så fint i din blogg och dina "dagens", ja, du vet ju vad jag tycker om dem, helt underbara :) Dessutom skriver du så jättefina ord hos mig så jag blir alldeles rörd, jag blev så jättejätteglad över din kommentar hos mig, tack snälla du :)) Jag är ju varken poet eller någon konstnär, funderar lite över målningen nedan lappen, vem har gjort den? Den är verkligen sååå fin!!

Stoooooooooooooooooooor kram till dig från mig!!/aka

Oljekritan sa...

härligt...härligt...aprilsolens sken...visst är den för alla..fin dikt,tycker om..och fina målningar...tycker om//Kram Karina

Ting o Tankar sa...

Vacker akvarellmålning. Du som gjort?
Har sagt det förut. Jag gillar dina Dagens tänk.
Önskar dig en fin dag. Kram.

Anki Nilsson sa...

Avlämnar några små (")(") och en onsdagskramiz

Snäckskalsdalen. sa...

Snygga motiv på dina "papperslappar", ser mer ut som konst för mig, vacker konst!
Agneta kram

Anki Nilsson sa...

De här (")(") är (med lite fantasi) tassavtryck kära favoM. Nog ser du väl de?? fniss.

Skön torsdag på sig.
Kramiz Anki

♥ Carina ♥ sa...

Fina akvareller. Är det du som är konstnären?

Sv: vart ska du? Dit pepparn växer??
Hoppas du får trevliga dar vart du än ska :)
Kram och tjingeling