lördag 2 april 2011

Så här

har min lördag varit......tränar ,tränar, klickar, funderar, klickar med min egen nya kamera. Ni som följt mig vet att jag inte är någon fotograf. Men nu får ni snart "akta" er.....tanten är på G......hi,hi,hi. Visar nu lite betong "saker" som inhandlades i fjol till vår trädgård. Den första bilden: "otäcka" ansiktet har JAG tagit i dag....(vi har grått & tråkigt väder) Min tanke med ansiktet är att den skall "smälta" in i rabatten. Där har vi endast gamla perenner, vårt hus är från 1932. Stolen och hunden Zorro är från i fjol. Fotograf min man ( men det är snart slut med det......hi,hi,hi)Önskar er nu en fortsatt bra helg och glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla.


Dagens tänk: Jag har lärt mig, att inte vänta mig någonting av livet. Det är hemligheten med all sann tillfredsställelse och orsaken till, att jag ständigt blir angenämt övverraskad istället för att bli grymt besviken.
Tjingeling.

12 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Ingen snö hos dej. Är det sant? Längtar så efter barmark här.
Så tanten är på gång nu och ska fota överallt. Ska bli roligt att se om det fastnar något i kameran. Var rädd om dej.
Önskar dej en riktigt skön söndag.
Kramisar Birgitta

Oljekritan sa...

snyggt tycker jag..med ansiktet i rabatten!!

4U2! sa...

Gå gärna in till mig och var med i Lippe- uppropet!

Monica sa...

Jag fasar - och ser fram emot dina nya fantastiska bilder! Själv har jag ju bara en mycket enkel kamera och mycket simpel kunskap om hur den fungerar...
Så hur som helst, så kommer du att få dom bästa bilderna!
Kram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Det är bara att trycka på! Jag väntar med förtjusning på att få se bilder, massor av bilder! Det är kul att fotografera och det är ju så bra nu när man inte måste göra dyra pappersbilder för att se om det blir OK. Så tryck på!
Agneta kram

A House With A View sa...

Wow Monica, ny kamera, kul!!! Nu ser jag fram emot måååååånga bilder från din fina trädgård!!! Lova :) Och superviktigt - klickbara bilder, jag måste ju se everything, hihi. Jag ääälskar ju trädgårdsdesign så det här inlägget har jag dreglat över en stund nu, haha. Så jättefint med ansiktet och stolen, häftigt med hunden också! Jag vill ha fler såna här fina ting i min trädgård, är ju så himla fint!!

Dagens tänk är klockrent! Jag försöker leva så att jag inte har en massa förväntningar på andra i min omgivning, eftersom man lätt blir besviken då dessa inte infrias. Du är så jätteklok...

Stooooooooooooooooooooooooooooooooooor kram

Mor Tuta sa...

Lycka till med din nya kamera, det är roligt att tesat lite nytt.
Kram Birgit

Anki Nilsson sa...

Men då, så duktig hon är min favoMonika. Fina bilder, oh lite småmysiga grejer har hon på tomten med, den där solstolen såg läcker men lite hård ut..fniss. Ansiktet - kanon!!

Kramiz Anki

Ting o Tankar sa...

Åh, ny kamera! Så roligt!
Ta myckert bilder och visa gärna. Jag sparar också till en kamera. Får se när det kan bli ett inköp. =)

Gillar ditt dagens tänk!
Ha det gott! Kram.

Lysande ögonblick! sa...

Hej du fina. Åh så vackra saker i trädgården. Kan tänka mig att er trädgård är vacker. :)

Kul med ny kamera. :)

En stor vamr kram till dig!

Tantaluran sa...

Häftigt ansikte!

♥ Carina ♥ sa...

Övning ger färdighet.
Snart är du värsta proffsfotografen :)
Kram