fredag 6 maj 2011

Håll i hatten

kära vänner. Här ser ni min fredagshatt.....vad tycks?
Kan avslöja att jag tycker mycket om hattar och handväskor.....

äger måååååånga. Om jag vore ung i dag skulle jag troligen bli modist.


I går em. dansade mannen och jag salsa( när man är gammal gör man det på eftermiddagen)....Vi tar det som ett motionspass....oj,oj vad hjärtat bultade, benen skakade och stelheten gjorde sig till känna. Gissa hur det känns i kroppen i dag?
Kan avslöja att det var STORA problem att komma ur sängen i morse.

Glöm inte att ni alla är värdefulla och önskar er alla en skön Helg!


Dagens tänk: Många ljusa minnen gör livet lättare att leva.Tjingeling.

12 kommentarer:

bakom berget sa...

Va härligt! Det kan vara värt att vara lite stel i kroppen om man bara får dansa och vara glad. Idag är det väl solhatt som gäller va! Kram på Dig och trevlig helg!
Åsa.

Anki Nilsson sa...

Oh vilken gullig hatt!! Hattar o handväskor...jo de gillar Anki med si!! Men så värst många hattar ägare jag inte...5 tror jag,,kanske fyller jag på förrådet dävan dag.
Salsa...hoppla..jo men jag tyckte väl jag hörde lite knakande o brakande på morron, de var ju du som steg ur sängen..haha...man får känna på när man har kul du!! Jag kan erkänna att mina ben var inte o leka med efter sista lektionen med Arne..vi körde full ös hedenhös mest hela tiden. pust..

Trevlig fredag på dig nu min egna FavoMonika
Kramiz Kramiz

Monica sa...

Salsa, jo jag tackar!!! Det var spänstigt må jag säga! Fast kul!
dansa är en underbar motion!
Hatt har jag bara haft en gång i mitt liv och det var på äldsta dotterns bröllop.
Fast handväskor har jag några stycken...
Ikväll ska vi gå bort och då ska jag ha på mig mitt fina armband!
Ha en fin helg!
Helgkram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Skulle nog aldrig komma på tanken att dansa, jag är som att flytta ett stort klädskåp, jag vill åt mitt håll och brukar aldrig följa ev danspartner......
Hatten är mycket elegant och jag ser den till en skräddad dräkt på Ascot, men här i skogen skulle jag fastna i alla grenar, men fint är det i alla fall.
Agneta kram

A House With A View sa...

Hej vännen och tack för dina finfina dagens ord, både de du lämnar hos mig och de jag läser här, jag gillar dem jättemycket du vet!

Suuuperfin hatt, men varför skulle det vara försent att bli hattdesigner menar du?? Varför inte börja skapa och tänka företagsmässigt hur du på bästa sätt skulle kunna nå ut med det du tillverkar! Det tycker jag ABSOLUT att du ska!! Man ska leva sin dröm du vet! Hihi, nu fick du ett dagens ord av mig där :))

Supertjusig hatt du visar! Perfekt också om man som jag ofta har "bad hair days", haha.

Kraaaaaaaaam och trelig helg! /aka

Birgitta sa...

Hej! Förstår att det känns i kroppen så här dagen efter. Men säkert nyttigt för både kropp och själ.
Ljusa minnen är aldig tungt att bära med så skönt att minnas dem.
Ha det så gott och var rädd om dej.
Kram Birgitta

Cia40 sa...

DEN hatten hade jag behövt nu vännen...Ryggen värker, knäna sviktar, armarna är förmodligen 10 cm längre....OCH ögonen två smååå tårfyllda springor (pollen)....och som om det inte var nog,åt något olämplingt igår, så snart täcker läpparna ansiktet ( behöver förresten ingen hatt då)...allergisk mot något, ( kan vara Nutellan jag krängde igår kväll, var sååå sötsugen)...hihi

TACK, för din goa ord om mina tavlor, det stärker..!!!:)
KRAMAR till dig och de dina, Cia:)
PUSS från Stig !:):)

Mor Tuta sa...

Fin hatt, men jag är ingen hattmänniska.
Hattar fanns det gott om där jag var i mändags. Hoppas ni hittar till utflyktsmålet.
Önskar dej en fin och skön helg.
Kram Birgit

Inger Marianne sa...

Vilken underbar hatt! Skulle kunna tänka mig att ha en sån, men när? Här i skogen och i hästhagen behöver man ingen hatt. Skulle nog få hästen på språng, he he he. Grannarna i byn skulle tro att, nu har stockholmskan spårat ur riktigt ordentligt!
Såg att du gillade kjolen, den är i st 38, resår i midjan som kan bytas om så behövs. Och den är kvar har inte öppnat lillstugan än. den öppnar jag den 15 maj, efter det vet man inte. Kram Inger

Lisen sa...

Vilken underbar hatt!!! Det där med Salsa låter kul! Undrar just om jag skulle kunna få med den skäggigemannen på något sådant??? Stor kram till dig!

Ting o Tankar sa...

Härliga du! Salsa så där helt plötsligt. Underbart!
Kram till dig.

Anonym sa...

Din hatt är urläcker! När använder du den? Jag gillar hattar, äger faktsikt en, som jag haft på bröllop. Bortsett från solhattar...
Hulda