fredag 16 juli 2010

Håll i er........


i går kväll var Lady & Lufsen på "pröva på" dansa Salsa........Detta var ute vid Vätterns strand. Nu tror ni att vi fått solsting.....*fniss*.....nej, nej vi bara kände för att pröva något nytt.....hi,hi,hi, Tänk vad roligt vi hade, vi höjde medelåldern "lite".....So what.....vi skrattade så vi låg dubbelvikta...... Innan vi åkte hem blev det ett kvällsdopp på vårt "eget" ställe. Väl hemma tyckte vi att vi varit duktiga.....sedan skratt.....de gör vi igen....
Nu till morgonen: Lady & Lufsen hade STORA problem att ta sig ur sängarna......lederna, ryggen...ja allt var stelt. Men vad gör väl det? vi fick dansa Salsa med varandra.....hi,hi,hi.

Önskar nu alla en bra Dag och glöm inte bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Hjärtat får aldrig rynkor.
Kram till er alla.

14 kommentarer:

Stina sa...

Härligt, härligt...men farligt, farligt ;) Nädå, jag tror nog att ni återhämtar er snabbt igen - det är bara lederna och vissa oanvända muskler som protesterar. Er kväll verkar ha varit helt fantastisk, då ska det kännas lite dan efter :) Det måste vara den perfekta uppvärmningen inför anstormningen av småfolk...
Vad beträffar "lillkryddans" frisyr så tänkte jag nog i första hand på någon professor jag sett på film, men Einstein är väl inte helt fel det heller :) Det är förresten himla roligt att du har börjat blogga igen, hoppas att du fortsätter med det. Ha en underbar helg vännen.... Kramiz från solkusten :))

Viola sa...

Låter spännande, modiga det är ni vill jag lova, hoppas ryggen är okej igen....:D ha en fin sommarhelg, kramen

Tigris Predikantan sa...

ja, det är så man märker skillnad, om man fortfarande är "ung" eller "äldre" *ler*! Självklart skall ni göra om det!
:)

Tiger sa...

Nu är ordningen återställd... Roligt att läsa dina blogginlägg och vilken härlig trädgård ni har!

Vilken rolig kväll ni måste ha haft. Apropå stela muskler, glömde ni kanske stretcha efteråt... ;-)

Nu äntligen börjar semestern!
Sommarhälsningar
Elisabet

Fru Venus sa...

UNDERBART!! Jag vill också!! Vilken otrolig glädje ni har av varandra :-) Kram på er!

Mor Tuta sa...

Härligt att våga sej på lite utmaningar, men det brukar kännas efteråt, har också erfarenhet av att det kan komma efterdyningar, fast jag har inte dansat Salsa utan trampat cykel lite för långt. Man är ju inte trettio längre, fast man tror det ibland.
Ha det gott
Kramen Birgit

Anonym sa...

Salsa?!! Jag nöjder mig med att äta salsa. Att ägna sig åt det på något annat sätt låter krävande och vanskligt, hihi...
Hulda

Cia40 sa...

Härligt Monica!:) Här skulle det oxå behövas svängas/svingas, lite salsa, låter toppen, får övertala min lufsen till lite dans !:)Motion för både kropp och själ!:)
Salsa lungt nu vännen, tänker på er och glädjs
vid tanken!:):)
KRAMAR från din bloggvän, Cia:)

Tigris Predikantan sa...

Godmorgon!
Titta gärna in till mig och ta en bit! *ler*

Så som livet är sa...

Så underbart! Man blir jätte glad av att bara höra det. Att dansa är så roligt! Kram

Gafflan sa...

Åh så roligt! Att dansa blir man ju så glad av :D
Kramar.

Cia40 sa...

Allt är bra härliga du!:)Du ska veta att jag glädjs extra över dina goa kommentarer, så en bra dag blir bara bättre över dina härliga ord!:)
Här är varmt, fast någolunda lagom på kvällen,och imorgon blir det loppis, om min "lufsen" orkar gå med i värmen?:):)
Bästa/största kramen till dig och de dina,
Cia:)

Stina sa...

Hej Hopp i lingonskogen :) Jaså, det är dax nu...de har kanske redan anlänt... Här är allt okej, så småningom vankas det tårta och annat gott, det ska ju firas födelsedag... Som tur är har temperaturen sjunkit något, är nu nere i behagliga 20 grader och vi har även en del moln på himlen. Ha det nu riktigt härligt tillsammans med alla dina små kryddor. Bamsekramar till dig, vi hörs. Kramiz

Efwa i Provence sa...

Vad kul att dansa vid vätterstranden. När jag är i Sverige bor jag vid vätterstranden, mitt i Jkpg. Jag kanske skulle prova på att gå o dansa om det händer fler gånger. =)