torsdag 29 juli 2010

Som barn är
alla konstnärer. Svårigheten ligger i att förbli vuxen. Dessa ord möttes oss när vi var på Grafikenshus i Mariefred igår. Orden är skrivna av Picasso, som visades i detta röda hus Ligger 45 min. från den stora staden vid Mälaren. Gripsholmsslott som närmaste "granne"
Blev åter bjuden på en underbar sommardag. Lunch åt vi på Slottets restaurangen.....mums,mums.....
Klart att "kryddan" var med!
Kvällen bjöd på fest & glamour!!! Tror ni att vi är trötta......*fniss*.........Ja, mycket!
Dagens tänk:


Hur kommer ljus in i ditt hem?


Genom att fönstren står öppna.


Hur kommer ljus in i en människa?


Genom att kärlekens dörr står öppen.
PS: Glöm inte bort att ni alla är värdefulla!

9 kommentarer:

Marie sa...

God morgon vännen. Hm, nääääästan så jag får hemlängtan när jag ser dina Stockholms bilder. Men, baaaaaara nästan. Har det så gott och njuter såååå här i Värmland. Hör/ser att ni har det gott och det gläjer mig. I dag åker la famiglia ner till Hammarö i Karlstad för att se på ryttartävlingar. Fanny´s syssling Ebba hoppar sin fina Marco och det är alltid extra roligt när nå´n man känner är med. Det är en gigantisk tävling i 4 dagar och Ebba kvalar faktiskt till en plats i Globen i höst, Stockholm International Horseshow. Det är verkligen stort då Ebba "bara" är 16. Håll tummar och tår för team Marco/Ebba Höglund. Kram och tusen miljoner kramar från mig. :-)

Monica sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Bilden med de små röda sandalerna är bedårande!
(Vi har 4 st barnbarn, 2 flickor och 2 pojkar.)
Ha en bra dag, kram, Monica

Cia40 sa...

Hej underbara vän!:) Kan tro att det är lite dunk, dunk, idag...hihi,men det kan det vara värt efter en sådan härligt glamorös dag/kväll...hihi
Tänkte på er hela kvällen och blev glad inombords, tänk att få "mingla" ibland härliga människor, komma lite närmare en "annan värld", SPÄNNANDE!:)
Ta hand om er i storstaden, skulle vilja vara en liten fågel på din axel, och se allt fint ni ser:):)

Underbara små fötter i dessa små skor :):)

KRAMAR till er från mig, Cia:)

Fru Venus sa...

Hej raring! Jag önskar att fler skulle öppna den där dörren eller fönstret, på riktigt, inte bara i bloggvärlden!! Ha det gott, 1000 kramar!

Fröken Tindra sa...

Vilka härliga dagar du verkar ha nu!! Myys på!
Jag hojtar i bättre tid nästa gång jag får för mig att baka scones... ;0)
Kram!!

Tiger sa...

Ni verkar ha trivsamma dagar! Härligt!

Här vräker regnet ner i dag...

Sommarhälsningar
Elisabet

A House With A View sa...

Vilka härliga dagar ni verkar ha! Underbart! Och mysiga sommarluncher :) Dagens tänk är som vanligt sååå fint - ligger jättemycket i det! Kul att du gillade bilderna från svägerskan! Vi bor 2 mil ifrån varandra!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramiz aka

Stina sa...

Hejsan....det var ett tag sen sist. Jag är hemma om en sväng, men ska snart iväg igen. Det är faktiskt inte jag som sitter i hörnet den här gången, det är min vän som hamnat där och jag gör allt jag kan för att hjälpa henne därifrån. Hon har stöd från annat håll också, men jag vill ändå vara där om jag kan göra nån liten skillnad. Helgen är dock vikt åt kärlek, sen försvinner den sin kos i ett antal veckor. Du verkar ha det kalasbra tillsammans med alla små kryddor, deras familjer och din älskade man. Önskar dig en fortsatt underbar sommar! Vi kanske hörs innan jag försvinner igen... Massor av kramar till dig vännen, tänker på dig också :)

Snäckskalsdalen. sa...

Bilden på de små fossingarna är ju hur söt som helst, tänk så många steg dessa små fötter kommer att ta i livet!
Ha det bra, kramar
Agneta