onsdag 21 juli 2010

Varmt ute & inne.......kan jag säga att vi har
ute + 28 och inne + 25 grader.....

Så den lille "kryddan" tyckte att farfar skulle elda i spisen.
Samtidigt fick "flickan" en liten varm puss.
Så vi har värme både inne, ute & inombords

Önskar alla en skön dag och glöm inte bort att ni är värdefulla


Dagens tänk: Kärleken är det enda som blir större
när man slödar med den.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vilket litet charmtroll :-) Vår femtonåring vill också alltid elda i spisen när hon kommer till stugan, "det är så mysigt"...visst, när det är +24 inne och + 29 ute...:-)) Nu ska jag ta ett dopp i det blå igen, var bar in och åt lite! Ha det så gott, massor med solvarma kramar till er alla!

Cia40 sa...

Den lille "hjärtekryddan"som får livet att bli SÅ mkt härligare......Jag tror han är en riktig chamör ibland "damer"...hihi

Här är en som söker sig till SVALA ställen,och just nu är det vi Auroras lilla sandlåda som maken snickrat ihop nere vid våran träddunge, inte i...hihi, men på en solstol strax jämte och "gosar" med fötterna i den SVALA sanden,skööönt!:):)Skuggigt och behagligt, med en virknål i handen, orkar inget annat i värmen:)
Ha en UNDERBAR dag, vännen min ,och ta det försiktigt i värmen, KRAM Cia:)

Monica sa...

En så'n liten goding! Och som får er att elda trots värmen! Ja, så är det att vara far- eller morförälder...
Jo, jag har porträttet av min farfarsfar i mitt hem. När jag var barn, satt det i mitt föräldrahem och när jag kände mig orättvist behandlad, eller nå't, gick jag och ställde mig under porträttet och beklagade mig, har mina föräldrar berättat! Så jag har en alldeles särskild känsla för honom...
Ha det fortsatt kul med de små "kryddorna"!
Kram, namnen!

Tiger sa...

Haha, alla sätt är bra... ;-) Här använder vi luftkonditionering inomhus i stället... Luftvärmepumpen går att använda "baklänges" som luftkonditionering på sommaren, dvs den tar värmen ute och kyler inne i stället för ta kylan ute och värma inne.

Sommarhälsningar
Elisabet

Livsnjutaren sa...

Vad härliga det är med barn;)

Så som livet är sa...

Så underbart söt!" Barn bara är". Det är just av dem vi ska lära oss utav. Vi har en gång varit barn, och är det egentligen hela livet någonstans. Det gäller bara att locka fram barnet om och om igen. . Inte det lättaste alltid.
Ja..om vi ger kärlek, så får vi!!! TACK...Man får alltid sig en tankeställare när man varit inne hos dig på en liten visit. Kram.

Marie sa...

Klart "faffa" ska tutta eld i brasan. Ni har ju "bara" +25 inomhus ;-) Ja du vännen denna lilla goding till extrakrydda kan ju tina upp även den mest stela och frusna själ. Lyckliga er som får snutta och gosa med detta lilla pyre. Sussa gott när ni väl kommer i kojs efter intensiva, men säkert otroligt mysiga dagar. I dag var jag i Arvika på fotosafari. Uuuunderbara vackra träbyggnader nere i hamnen som fastnade på bild (hoppas jag, har inte kollat in dem ännu faktiskt). Natti natti.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken liten söting (ja, OK, sötingAR, då, då). Och elda i värmen, jaja.
Hur gick det med glassavprovningen?
Agneta kram

Frela sa...

Ja vad gör man inte för att de där små sötingarna skall bli nöjda och glada!! Fast att elda i denna värme kanske var att ta i om man inte vill bada bastu?! Ha en underbar sommardag!!

Cia40 sa...

Ny härlig bloggsida, från en *HÄRLIG* *bloggkvinna*, och inte nog med det,jag ser lite "stänk" av färgen rött, som jag älskar...hihi:)
Jag tycker det blev jättebra:).......Här är en till som brukar få lite hjälp vid datorn när den inte vill som jag..hihi
Hoppas du haft en underbar dag ,kanske( under korkeken)...:)Själv har jag varit på loppis,åkt runt lite på olika häromkring ( SVALT i bilen )...:)
Ha en underbar fortsatt kväll,KRAM till dig och de dina !!!:)Cia:)
PS.Stig tackar och hälsar, Woooff!:)