måndag 12 juli 2010

John Baures skog.....


kan man nästan tro att vi bor i. Den enorma hettan & höga luftfuktigheten har gjort att vår trädgård nu "påminner" om J.Bauers skog.....som jag tidigare berättat har vi mååååååånga etager, trappor & gångar för att nå vår Borg. Alla dessa "gångar" ser nu ut som i sagan. Så nu har jag "öppnat" mina sinnen: hörsel, lukt & känsel och njuter av stunden. Jag hoppas att ni alla som brukar "titta" in här har det bra och önskar er en fortsatt skön vecka.

Glöm aldrig bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Att älska sig själv
är början till en livslång kärlekshistoria.
Kramar om er alla.

12 kommentarer:

Tantaluran sa...

Älska sig själv borde vara det lättaste, eller hur!

Tigris Predikantan sa...

Visst har vi det härligt nu ... sambon och jag skall ju om 1v åka till varmare (!) land så detta är ett sätt att vänja sig *ler*!

Renée sa...

Jag älskar verkligen mig själv! Tack vare detta kan jag känna en sådan glädje trots sjukdom och ensamhet. Man måste nog älska sig själv för att kunna älska andra på riktigt...
Ha det bäst och njut i din underbara trädgård!

Renée sa...

Jodå, jag bor relativt nära dig. Jag bor i Anneberg som ligger mellan Eksjö och Nässjö. Åker vi över Sund så är det bara 25 minuter från oss till Huskvarna-skylten. Vi brukar åka den vägen när vi åker till Jönköping, A6 brukar ju vara ett ställe man besöker lite då och då! Jag har säkert kört förbi erat hus när vi har kört nerför "berget" i Huskvarna. Antar att ditt hus ligger där uppe på höjden? Jag kanske våldgästar dig en vacker dag, hihi!!!
Ha det bäst!

Monica sa...

Det ser väldigt inbjudande ut att vandra in i den där lövsalen!
Ha en skön dag, kram, namnen!

Monica sa...

Hej, det är jag igen! Nej, det är INTE jag som surfar! Skulle aldrig våga...
Kram igen från namnen!

Anonym sa...

Ja, sandskulpturerna var otroliga att se! Vet inte alls hur länge de blir kvar. Vad jag förstår vattnar de på lite för att de ska hålla ihop. De finns vid Campingplatsen i Kolmården, utanför Norrköping. Det är möjligt att du hittar med infp på den lokala tidningens hemsida: www. nt.se (Norrköpings Tidningar)
Hulda

A House With A View sa...

Vilken mysig gång!! Låter mysigt med många etager och trappor i omgivningen tycker jag!!

Önskar dig en bra vecka också!

Kramizar aka

Snäckskalsdalen. sa...

Grönt och härligt, lite tropiskt och lite Bauer (nu är väl inte han så tropisk av sig, men....)....
Kul att du är tillbaka och bloggar!
Agneta kramar

Cia40 sa...

Ser så härligt ut,jag får oxå en lite känsla av svalka, när man tittar in mot "gången"!!!:) Men just nu ser jag nog det i allt,och att få gå in där med öppna sinnen,och njuta av lukt,hörsel och känsel, (svalka)..hihi, hade varit underbart,NJUT monica, och ta hand om dig ,och ditt sjätte sinne för medmänsklighet!:)
KRAMAR från mig till dig, Cia:)

Stina sa...

Jodå, vi har ganska varmt här också, runt 30 de senaste dagarna. Jag har tyvärr ingen källare att krypa ner i för att sova, eller jo...det finns ju ett utrymme under huset, men SÅ desperat efter svalka är jag inte riktigt än :) Det har däremot blivit en hel del dopp i böljan, är helt skrumpen i skinnet :) Det gäller minsann att passa på, snart ligger det is på vattnet igen...haha.. Det har åskat och regnat ganska ordentligt runtomkring, men här har det bara kommit ytterst lite regn. Man kan väl säga att jag är ambulerande hela sommaren, lite här och lite där, men Ester får stanna där hon är (min mamma och styvfar passar henne..). Ha det nu så skönt i skuggan under din korkek...eller några av alla de andra träden och buskarna :) Varma och soliga kramar från din vän i cyberrymden.

Marie sa...

Kväller vännen. Uuuuunderbart är det verkligen nu. Helt offatbart att det är en så´n varm och fin sommar. Dessa dagar och att inte tala om kvällarna. Helt makalösa. Precis inkommen efter en fotomission med dottern. Har plåtat henne lite. Hon är ju så tacksam att fota, ha, ha. Tänk om en annan var det.............. Ja du njuter i 100 knyck gör vi här i vårat vattenhål. I morr´n blir det golf för maken och jag och "lilla" F ska nog dra på lite loppis. Bara ääääälskar loppis. Alltid hittar jag nå´t blått och fint till stugan (samlar på blåa saker hit nämligen). Önskar dig och de dina en fortsatt fin vecka. Kram kram kram :-)