lördag 14 augusti 2010

Behärskar ossgör Leonard Cohen som vi såg live i Göteborg i torsdagkväll. Hans djupa röst som berör det inre i själen. För Cohen verkar det yttre inte spela någon roll, det inre är hans scen. Wow vilken kväll....3 timmars njutning....detta är andra gången jag/vi ser honom live......troligen den sista....(sa det själv)....han är 76 år gammal.

Göteborg bjöd även på mycket annat, denna vecka var det Kulturkalas.....så kultur fick vi så vi är nöjda för ett tag....*fniss*...

I går var det "kryddorna" som gällde: vi gick till dagiset(barnen visste inget)...oj, vad glada de blev när vi kom...sprang, hoppade....vi skulle se ALLT! kompisar, fröknar m.m. Avslutade dagen med middag tillsammans, då var även föräldrarna med. Göteborg bjöd på ett strålande väder.

Önskar er alla en skön Helg & glöm inte bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk:
Livet är som en flod, krökarna och svängarna längs vägen är
ämnade att leda oss, inte hindra oss.

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Fortsätt njuta av er helg, det är ni värda :-) Kram

Stina sa...

Hejsvejs! Är säker på att det var en mäktig upplevelse tillsammans med Cohen, en sån som man bär med sig länge. Och kultur är ju kul :)
Mina bett kliar, är fortfarande ganska maffiga och röda, men det kunde vara värre. Jag kände mig trött och hängig någon dag efter, vet inte om det det möjligtvis berodde på allt gift som jag fått i mig. Nu ska jag ta mig till stan och tillbringa nån dag i lilla lägenheten. Ha en underbar helg vännen... Kramiz

Renée sa...

Va! Är han så gammal? Still going strong... Kul att få se ens idol live eller hur? Själv är jag så förstjust i Jason Mraz, hans låtar griper tag i mitt inre precis som Cohens gör i ditt kan jag tänka mig!
Kramis!

Tigris Predikantan sa...

Tankeöverföring? Brukar komma in till dig via din profilsida (ja, det är inte jag som valt denna metod!) och såg som vanligt L Cohens namn. Hum, han har ju konsert i Sverige ju - tänkte jag. (gillar honom också) Så .. din lyckost såg honom LIVE! Ja, kanske var det det hans sista konsert ... men, vem vet?
:)

elin sa...

Bra att ni har det bra, som man säger.
Jag är faktiskt lite avundsjuk på att ni kom i väg Cohen men inte missunnsam ;)

Skönt att se att kusinerna verkar vara i toppform!

Monica sa...

Ja, det var säkert en upplevelse att höra Leonard Cohen. Han har verkligen en underbar röst! Fantastiskt av honom att åka på turné i den åldern!
Ha en bra dag, kram, namnen!

Cia40 sa...

TÄNK så mycket minnen dessa underbara stunder ger ,och som kommer att finnas kvar för alltid!:)Både upplevelsen med Cohen, och sen de
ljuvliga små "kryddorna" som blev så överraskade:)Värmer in i hjärteroten!:)
KRAMAR till dig och de dina,Cia:)

A House With A View sa...

Vad mycket trevligheter ni är ute på, kul! Måste vara otroligt mysigt också att vara så uppskattad av barnen :) Stolt gissar jag!!

Söndagskraamiz aka

Mor Tuta sa...

Visst är det härligt att gå på livekonserter, man får så mycket mera med sej.
Mysigt med kryddor, har haft våra Örebrosmåttingar här på mat i dag när de var på genomresa, härligt med en sådan liten extra bonus.
Ha det gott
Kram Birgit

Så som livet är sa...

Härligt att ha den upplevelsen med sig!!!

Är glad för ditt budskap! Tänkvärt till tusen.
TACK-KRAM!!!

Mimmione sa...

ryys letar upp Cohen via spotify, göteborg under kultkalas är en härlig stad