måndag 23 augusti 2010

Ulltussen


som egentligen heter något annat och jag, har bildat en "pakt"

Ulltussen bor på samma gata, men hos en annan familj....

I vintras bestämde hon sig för att flytta in hos oss.

Ja,ja, jag vet att det inte är rätt...men jag tog in henne och bjöd på god mat, tystnad och mycket goooos. Mannen predikade att man inte får göra så.......och det visste jag.....

Jag bar henne tillbaka till familjen många, många, många gånger.

Var även ärlig och berättade hur situationen var och vad jag gjort......hm,hm

De var förstående och sa att det gjorde inget....de blev bara glada över att hon hade mig också!


Men nu har vi :Ulltussen & jag bestämt att hon bara kommer om hon vill ha det där "lilla extra" som Gourmet paté och en "extra gos-borsta pälsen" stund.


Detta fungerar jätte bra. Det kan gå några dagar....sedan kommer hon ( sätter sig på en hög mur) så att jag kan se henne. Eller så skriiiiiiiiker hon bakom dörren.

Som läget är nu, ser de ut att fungera utmärkt & alla är glada & nöjda.


Önskar alla en bra dag och glöm aldrig bort att ni är värdefulla.


Dagens tänk: Våga vara dig själv, det är coolare att vara ett orginal.....

än en halvtaskig kopia.

12 kommentarer:

Tiger sa...

Vilken skönhet till ulltuss!! Förstår att det var svårt att motstå hennes blick och jamanden. Det stämmer att man inte ska ta in andras katter, eftersom de då kan flytta hemifrån. Men ibland händer saker som gör att katterna inte trivs och känner sig hemma där de bor. Vi har släktingar där grannens katt har flyttat in hos dem. När grannen skaffade ytterligare en katt, så valde katt nummer ett att lämna huset. Han kände sig inte utvald längre...

Sensommarhälsningar
Elisabet

Monica sa...

Åh, vilken söt katt! Jag förstår verkligen att du vill ta hand om henne! Det är lustigt, vi har också en grannkatt, som kommer till oss ibland men vi ger henne ingenting att äta, bara litet klappande, men hon kommer ändå!
Ha en bra dag, kram från din namne!

Stina sa...

Guuuuud vad söt hon är!!!!! Jag hade inte heller kunnat motstå denna underbara varelse....kan för den delen inte motstå något djur överhuvudtaget...utom möjligtvis jordbin :)
Saker och ting är något kaotiska för tillfället, det mesta är upp och ner och som grädde på moset passade min dator på att krascha. Ja, den la bara av mitt när jag satt och surfade, hängde först upp sig och sen blev det svart i rutan förutom ett vitt blinkande streck i vänstra hörnet. Eftersom jag har ALLT på den datorn och inte har tagit en enda säkerhetskopia känns det verkligen inget vidare. Jag vet inte om innehållet på hårddisken går att rädda, men eländesmaskinen är inlämnad till datatekninker som ska kolla på den. Tänk så beroende man har blivit av den förbannade apparaten, det är helt vansinnigt. Jag satt och grät en hel timme över alla mina foton och dokument som troligtvis är förlorade och borta för alltid. Men....så tänkte jag att det viktigaste är att de människor och djur som betyder så oerhört mycket för mig finns kvar och att alla mår bra, allt annat är oviktigt...eller hur? Jag och min bästa väninna var i Malmö igår och tittade (ja, vi lyssnade också..) på Winnerbäck. Vi hade en fantastisk kväll, åt gott och njöt av stämning och musik. Tror vi behövde det avbrottet båda två efter allt elände som varit den senaste tiden... Vi hade till och med tur med vädret :)
Ha det så jättebra kära du och ge Ullis en kram från mig... Vi hörs...hoppas jag :) Kramiz

Daniel sa...

Härligt att självständiga kissen får sin vilja igenom!

Kiss-lyx! :))

Renée sa...

Så fin så! Vi ska skaffa kisse snart! Barnet vill ju ha en ragdoll och mamma är med på noterna fast jag hellre vill ha en hund...
Ha det bäst!

Tigris Predikantan sa...

Hum ... får man säga att man inte gillar katter? Jag gillar inte katter (kattungar är söta och goa förstås...).
:)

Birgitta sa...

Det är inte du som valt den söta katten, utan han har valt dej. Känn dej hedrad.
Kram Birgitta

Ninja sa...

Det var en stilig en....är det en Main Coon eller vad det heter?
Ser ut som en raskatt i alla fall.....

A House With A View sa...

Vad go du är Monica! Tänk på att en katt ALDRIG flyttar om den inte vill byta familj! Vilken härlig pakt, haha.

Mallorca-kramizar aka

Frela sa...

Hm hon hade blivit en tjusig flickvän till ngn av mina tjusiga herrar Katt, fastän tyvärr är de båda två kastrerade! Men oj vad fin fröken Ulltuss är!!

Fru Venus sa...

Viken tjusig kisse! Och även om du gjort "fel" så blev det ju rätt ;-) Kram till er båda!

Snäckskalsdalen. sa...

En sådan Ulltuss går ju inte att motstå och dom är listiga de små djuren, ser till att få ut det gottaste av båda hemmen! Bra att ni kommit fram till en fungerande lösning. Lilla pissen.
Agneta kram