måndag 24 maj 2010

Bä bä vita lamm....


Jag vaknar till en ny dag och SOLEN skiner....
Till min förskräckelse ser jag att halva gräsmattan är inne i huset(gräsmattan klipptes igår) Änglatofflorna yr i hörnen. Därför börjar jag dagen med en vals med snabeldraken( dammsugaren) Men efter det skall jag riktigt njuta av solen och tillbringa dagen UTE.

Önskar alla en bra dag och glöm inte bort att ni är värdefulla!

Dagens tänk: Sluta inte tänka förrän du har tänkt igenom saken ordentligt!

11 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Härligt med solen, den skiner här också. Visst är det trist när gräsmattan följer med in, men så är det ju och vi som har katt får lite extra hjälp.
Tack för kommentar,jag vet inte hur jag lyckas med kort, men tar många och väljer ut de som jag gillar bäst. Det på oss, höll bara kameran framför oss och knäppte tills jag blev nöjd.
Ska till Örebro (Mosås) i em ska umgås med ett par guldklimpar där, deras dagis är stängt i morron och då rycker farmor ut.
Ha en skön dag och njuuut av solen.
Kram Birgit

Marie sa...

God morgon på dig kära vän. Japp, det är min älskade "lilla" F. Ett av mina älsklings motiv att fota och min löromästare och inspirationskälla vad gäller fotografering. Vaknade också till SOL i dag och det är sååååå ljuvligt. I går var det ösregn och åska hela dagen så värmen och ljuset i dag är välkommet. Tror naturen gläds med mig för jag kan nästan höra hur det växer ;-). I dag ska jag också vara ute mycket, men först blir det sista fixet i det nya badrummet. Blir sååååå fint. Ha en mumsfilibabba dag i dag vännen. Kram från Mie.

Stina sa...

Go´morron vännen! Här har vi minsann ingen sol idag - det blåser hårda vindar, är genommulet och är inte alls så varmt. Men det passar mig ganska bra eftersom det står tvätt på dagens schema. Har en del annat att pyssla med inne också, får se om det blir gjort. Gräsmatta inomhus är väl vackert :) Det är svårt att undvika, allra helst om det är lite fuktigt när man klipper. Jag minns hur det var när vi hade hund....oj, oj, oj...det var mer gräs (och jord..) inne än ute. Men katter kan de också, de rullar sig gärna i den varma jorden - till och med Ester...om tillfälle ges...
Nu ska jag återvända till min tvätt. Ha en bra dag i solen! Kram, kram...

Malin sa...

Ja, nu är det måndag, hela fem dagar tills nästa helg ;-)! Men solen lyser även denna dag och det ser ut att kunna bli en strålande dag! Här klippte vi gräset med vår handjagare utan uppsamlaren oxå och hundarna och tvååringen är ganska så duktiga på att dra med sig eländet in, tur för dom att dom är så söta!
Ha en underbar måndag, kram Malin
( www.cannolisblogg.se )

Gafflan sa...

Då ska jag tänka på det att tänka igenom det ordentligt...eh...det jag ska tänka på ;DD
Jag gillar ju inte måndagar men det finns ju en fördel och det är att det snart är helg igen :D
Kram.

Gafflan sa...

Fina saker du gjort! Jag är avundsjuk på kreativa människor som kan jobba med sina händer och "få" till det. Själv är jag totalt befriad från den genen.

Tigris Predikantan sa...

Bättre tänka än lyssna på en kökstermometer, eller? *ler*

Ninja sa...

Njut du där ute så leker jag med Bertil så länge :)

Stina sa...

Go´kväll...eller kanske go´natt.. Min dag har inte varit nåt vidare, mår lite halvrisigt...vet inte vad det är.. Men handlat har jag gjort och lortiga tvätten blev ren och fixad på alla sätt. Vädret har varit något höstlikt idag och värre ska det tydligen bli... Det är minsann inte bara Småland som har ruskväder... Och effektiv har du varit...som vanligt då med andra ord - det är väl roligt att det är sådant sug efter dina smycken. Självklart bor det en affärskvinna i dig, det gäller bara att plocka fram henne ur gömmorna :) Ta bra betalt nu vännen...dina alster är fantastiskt vackra och väl värda en ordentlig slant. Nu ska jag äntligen inta ryggläge, är helt knockad...av ingenting..
Sov gott! Kramar i massor....

Märta sa...

Härliga smycken du gör, förstår om de har strykande åtgång.
Har också umgåtts med barnbarn i helgen, visst är det mysigt att få vara med dem när de upptäcker världen!
Skulle vara kul att få veta var du fikar i stan o samtidigt kan lyssna på orgelmusik. Vore nog något för mig när jag besöker stora staden.
Ha det så gott!
Märta

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter bra alltihopa utom det att du behöver dammsuga.....hur tråkigt är då inte det. Fast nu är det med största sannolikhet över och du har annat för dig. Kanske sover du!
Det borde jag göra!
Agneta kram