torsdag 6 maj 2010

Glas....eller...






Vänner, här kommer lite bilder från mitt glas....men som jag nämnt tidigare: kan ej fotografera! Dessa är inte riktigt FÄRDIGA än. Smycken skall monteras på silver: halsband, ringar, armband. De platta glasskivorna skall också monteras på en ställning m.m. Så ni förstår att jag även idag har lite att göra.

Önskar alla en bra dag & glöm inte bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Vanliga handlingar blir vackra
tack vare kärleken.

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Älskar dina skapelser! De två översta som du kallar "plattor" ... UNDERBARA! Du är verkligen duktig på det du gör!
:)

Marie sa...

Du är fantastiskt duktig och ditt hantverk är riktigt ögongodis. De i blått tilltalar mig mucho, älskar blått! Tack snälla du för fina uppmuntrande ord. Allting ont har ju nå´t gott med sig heter det ju.......och det stämmer efter det att jag sprang in med näsan i betongen för många år sedan. Det goda är att jag känner min kropp och själ i dag och kan snabbt tyda signalerna som talar om att "stopp, stanna, bryt". Vi får peppa varandra till avkoppling och "bara vara" :-) Tänk hur fantastiskt välgörande en liten tripp kan vara. Budapest var som balsam för min själ :-). Ha nu en riktigt fin dag vännen. Kram från ett Stockholm i fantastiskt vacker vårskrud.

Stina sa...

Tjusigt som vanligt och speciellt det i blått :) Men det andra är förstås också praktfullt och bedårande vackert...
Det blev inte så mycket till slagfält idag, de inspekterade och planerade arbetet :) Du vet hur hantverkare är... Jag steg upp i ottan och tog till med en dusch FÖRE frukost...vilket annars endast inträffar när jag bor på hotell och då väntar en buffé som motiverar till tvätt, trots att jag befinner mig i dvala... Idag blev det ingen frukostbuffé - bara den vanliga bullen, lite fil och en grapefrukt...
Hur som helst...jag förberedde mig på vattenavstängning som skulle vara åtskilliga timmar, men jag märkte det inte ens. Frågade vår "hustomte" om de inte hade stängt av, men jo, det hade de...en kvart!!! Det gick snabbare än de hade tänkt sig... Jaja, nu kom jag ju upp och fick t.o.m. städat före lunch :)
Jag tycker mig märka att en viss person börjar bli en aning trött på glas..... Du borde nog ta en paus, det ska vara roligt att syssla med sin hobby. Låt ingen annan styra över hur mycket du ska producera - säg NEJ!!!!
Den här tiden på året vill man ju vara ute så mycket som möjligt, lås inte in dig i en ateljé och missa allt detta underbara.
Nu är det i och för sig inte så värst underbart just idag, åtminstone inte i den här delen av landet. Det är mulet, kallt och stormar :( Jag börjar tvivla på att det någonsin ska bli varmt...
Ha det så skönt i trädgården vännen... Kram på dig...

Tigris Predikantan sa...

Ser du en gloria så är det en gloria! *ler* Jo, jag tyckte först det såg ut som de två var fat, snygga fat!
:)

Cina sa...

Hej Monica!
Och här susar jag in till dig! Vilken härlig blogg! Och vad fint du gör med glas! Urhärligt!

Ninja sa...

Jag skulle kalla det konstglas.....vilken härlig fantasi du har....min favorit? Den brunrandiga tror jag.

Marie-Louise sa...

gullhöna, vilka alster du skapar. Jag blir hänförd. Underbart! kram