söndag 6 juni 2010

Flaggan i toppDu gamla, du fria....Idag är det Sveriges nationaldag & maken har hissat flaggan i topp. Blir troligen en underbar sommardag även idag. Vi ska INTE arbeta i trädgården, nu måste vi vila våra trötta kroppar. Ni skulle sett oss när vi skulle upp ur våra sängar i morse......snacka om stela i alla leder & en syn för Gudarna. Men upp kom vi! Idag ska vi bara rå om varandra...de ni...Sedan skall min älskade make bjuda mig på middag ute på restaurang. Han är bara sååå mysig, men så är han ju också bara MIN!

Önskar er alla en skön söndag och glöm inte bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Vanliga handlingar blir vackra
tack vare kärleken.

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Man kan väl nästan säga Grattis! :-) Vi firar Ålands självstyrelsedag den 9 juni! Ha en skön, vilsam dag ;-) Kram

Tigris Predikantan sa...

Mysigt ni skall ha! Ja, det händer här med, robotaktiga rörelser. *ler*
Lycka till denna rikets dag!

Stina sa...

Jag har ingen flagga att hissa...får leta upp något annat i lämplig färg :)
Idag skiner inte solen lika klart, det är lite disigt...och det lär nog bli moln av det hela. Jag ska i alla fall ta en promenad, sen får vi se vad som händer.
Kommer "Ullis" fortfarande eller håller hon sig hemma nu?
Ha en riktigt härlig nationaldag tillsammans med din älskade. Massor av kramar till dig från mig och Ester. Vi hörs!

Monica sa...

Jo, det där med stelheten känner man igen! Men man får ta litet varje dag istället för att slita för mycket en dag...Lättare sagt än gjort!
Här har vi också hissat flaggan i topp!
Kram, Monica

Ninja sa...

Hoppas restaurangmaten var vällagad och lika god som min var :)

Mor Tuta sa...

Även jag känner av stelhet efter trädgårdsarbete, konstigt, men man är ju inte 30- längre...
Härligt att kunna säga BARA MIN, det är lycka.
Hoppas maten var god.
Kram Birgit

Hemmafruns hörna sa...

Så kul att hitta en ny blogg! Jag får verkligen sommarkänslor av att vara här "inne". Åååå, den pajen hade jag gärna smakat!

Snäckskalsdalen. sa...

Men vilket vackert hus du har! Det ser ut som rena svenska drömhuset, ju! Riktigt, riktigt vackert och välproportionerligt.

Ja, inte har jag märkt så mycket av nationaldagen, inte, det verkar inte som om vi är så där väldigt bra på att fira denännu. I alla fall inte där jag bor.

Ett varmt bad är alltid bra efter en trädgårdsdag om man har lätt för att bli stel.

Ha det riktigt bra och njut av försommaren!

Kramar
Agneta

Marie sa...

Kväller goding ;-). Åh så mysigt att gå på restaurang på tu man hand. Lady och Lufsen kan ju slänga sig i väggen, ha, ha. Hoppas ni haft en lika solig och varm fin helg som jag och de mina. Tack snälla för varma hjärtliga kommentarer. Du ÄGER!!!!! Kram från Mie´s hjärterot.

Stina sa...

Go´kväll! Jo tack, jag har haft en hyfsat bra dag, även om jag inte precis har firat nationaldagen. Jag lagade nåt gott här hemma, testade bl a ett nytt recept på rabarberpaj. Den blev god, men det pös över formen ganska ordentligt så jag fick skura ugnen hela kvällen :( Solen har i alla fall strålat mesta delen av dagen, härligt!
Ni verkar ha haft en toppendag; spisat god middag ute i det fria och på det en välgörande (och förmodligen även romantiskt...) promenad i naturskön omgivning. Gissa om jag är avundsjuk.... Sov så gott vännen, vi hörs. Stora kramen till dig från mig....

Tantaluran sa...

Å vars kom stelheten ifrån då??!