måndag 14 juni 2010

Nostalgi....


Godmorgon, ny dag och nya överraskningar....?
Under helgen har vi haft den stora glädjen av att ett par vänner gästat vår "Borg" Igår åkte vi ut lite och visade de Småländska landskapet. Titta vad vi åkte förbi....Visst blir man nostalgisk av detta...?
Vädret.....nej, det pratar/skriver jag inget om.....ni förstår...*fniss*

Önskar nu alla en bra dag och glöm inte bort att ni ALLA är värdefulla.

Dagens tänk: Vänta inte på att vänskapen ska komma och knacka på din dörr.
Gå själv ut och knacka.

13 kommentarer:

Stina sa...

Go´morron.. Idag är jag faktiskt uppe och igång innan det hunnit bli lunch :) Håller på med tvätt och ska alldeles strax ge mig iväg till affären. Jag står lite i valet och kvalet vad beträffar ett par saker just nu, måste snart bestämma mig... Får ta mig en ordentlig funderare idag... Ha det så gott vännen, vi hörs! Massor av soliga kramar till dig!!

Tantaluran sa...

Åh, vad fint! Kan inte låta bli att tänka på filmen Mjölkpallen, har du sett den?!

Tigris Predikantan sa...

Vackert ... och ja, nostalgiskt.
:)

Marie sa...

Tack tack tack tack ta............
kära kära go'a vän för att du röstade på mig i tävlingen. Och ett JÄTTESTORT TACK för grattisönskningarna. Ja, idag skiner solen i sinnet. Vilken start på veckan! Tjohoooo! Ler så jag tror smilbanden ska fastna..........men vad gör det ;-). Ha en riktigt riktigt fin dag M. Kram och tork av glädjetårarna.

Frela sa...

Jättefin bild!! Var det våfflor och grädde som erbjöds? Skämt åsido..
Dagens tänk är så sant så, men det är inte heller helt lätt att hitta nya vänner irl alltid!! Beror också lite på hur öppna andra är..

Monica sa...

Jättefin bild av den gamla mjölkkannan!
Kram, namnen

Fru Venus sa...

Mjölkborden finns kvar ute i den åländska skärgården ännu, där sitter skolbarnen och väntar på skoltaxin nuförtiden :-) Kram

Viola sa...

Tack snälla Monica för dina värmande ord, du ska tro att man blivit rörd utav alla omtänksamma bloggvänner som hört av sig, hoppas du har en fin dag, kramen VIOLAN

Mor Tuta sa...

Verkligen en fin bild, minns när jag var liten och det stod mjölksåar på mjölkborden och så kom mjölkbilen och hämtade. Vilket slitigt jobb.Det var inte bättre förr som en del påstår, håller inte med.
Våra småttingar bor inte så nära, 10, 17 34, mil bort. Ibland känns det väääldigt långt, men det är ju inte oöverkomligt.
Hoppas solen skiner hos dej i dag.
Kram Birgit

Snäckskalsdalen. sa...

Jag hämtar in "mina" bloggar ikväll.....
.....och vad skådar då mitt norra öga, jo att du ska typ emigrera....what? Så spännande! På helårsbasis, eller hur gör man...? Du berättar kanske mer när det blir dags. Men tänk på att tiden går fort.
Och ja, mjölkpallen är hur fin som helst, det är verkligen svensk sommar över den och hela arrangemanget!
Förresten, skall Bertil och Börje flytta med till utlandet?
Kramar
Agneta

Marie-Louise sa...

hej min gullhöna, vilken fin plats ni åkte förbi. Jag har inte varit in på några dagar, jag var helt slut efter studenten, fixade bara med korten och sedan har jag vilat och igår städade jag hela lägenheten efter golvläggningen. Nu har jag nytt golv och imorgon får jag diskmaskinen inmonterad. :) Jag har idag packat två och en halv flyttkartong på jobbet och rättat uppsatser, imorgon är det skolavslutning sedan är det inte mycket kvar. Imorgon lämnar jag nog in nyklarna. Kram på din min fina vän från Marie-Louise. Konstigt att jag inte kom på storken, jag tyckte att jag var ute och flög lite idag. hahhaha

Stina sa...

Go´kväll i stugan... Har tvätten torkat? Jag håller med dig om att utetorkad tvätt doftar himmelskt, men det är lite bökigt att fixa det på balkongen...även om det är möjligt med ställning. Blir det någon båttur eller kom du på nåt annat? Talinn låter bra tycker jag, lagom lång resa för den lille (för det väl kryddan som ska med..eller?) och ändå utomlands. Vädret har inte varit nån höjdare här heller, visserligen uppehåll, men det har varit kallt och lite moln. Det är bara 13 grader nu, ingen ljum sommarkväll precis.
Ja, gissa om jag blev glad när jag upptäckte att Kent släppt nytt material, hade faktiskt inte en aning om det. Fullängdaren kommer ut den 30:e juni och jag väntar med inköp tills dess. Lyssnar på datorn så länge :) Jag trodde inte i min vildaste fantasi att de skulle släppa ny CD så snabbt efter "Röd", men det var en trevlig överraskning. Nä, jag har inte riktigt bestämt mig än, tror jag kör en kompromisslösning :) Sov så gott, vi hörs imorgon! Kramiz

Polargrevinnan sa...

Gomorron - i dag är det tisdag och solen skiner. Din bild är i högsta grad nostalgisk, minns "mjölkaborren" (jag är från Skåne) från min barndom.
Jag har upptäckt hur fint glas du gör. Din blogg är rätt ny för mig, måste nog se mig om lite mera.
Det har flyttat in nya grannar hos oss. Ska nog tänka på det där att knacka dörr.
Ha en alldeles underbar dag.
Kram Viola