lördag 12 juni 2010

Livsprojekt
Godmorgon kära vänner, tanten står på benen & är i god form efter kvällen/nattens bravader. Det trodde ni inte....nä....men jag är en "seg" rackare.....

Lady och Lufsen ska snart starta sitt nya Livsprojekt.
Lufsen skall sluta jaga scoop & jag slutar jaga dammråttor.

Den 1 september åker vi till St Raphael (Franska Rivieran) där vi har vänner som bor sedan ca 20 år. Sedan åker vi vidare till Provance. Vårt mål är att "hitta" vårt ställe (hyra)där vi kan dra oss undan och njuta av varandra. Lufsen skall skriva en bok( halva finns redan i byrålådan) & jag skall måla.
Vi har nu kommit till den punkten i vårt liv där vi vet att barn, barnbarn klarar sig själva. Nu är det vår TID som gäller.
Huset vårt blir kvar i vår lilla stad, för de är och kommer förbli VÅR Borg!
Sååå långt bort är vi inte( flyg Nice-Göteborg drygt 2 tim.)
Nu fick ni något att fundera över....*fniss*

Önskar alla en trevlig dag & ni vet att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Kärleken dör endast när den
upphör att utvecklas och växa.

14 kommentarer:

Fru Venus sa...

Det låter helt underbart! Ni är lyckligt lottade som kan unna er det och att ni har varandra :-) Får man komma och hälsa på? ;-) Mailar dig på nytt, fick en idé tidigt i morse... KRAM!

Monica sa...

Det vet du, alltid välkommen! Du ska få adressen sen.....*fniss*.....(skriv)

Stina sa...

Jaså, du är redan på benen trots nattens äventyr :) Och jag gissade rätt, tänkte att det nog var dessa planer som var på väg att förverkligas. Grattis och lycka till! Jag är inte alls avundsjuk :) Kul med överraskningsbesök....haha...jo, men de får ju ta det som det är när de inte aviserat sin ankomst. Du lyckas säkert pussla ihop helgens aktiviteter på något sätt.
Vi har också riktigt uselt väder, idag är det storm och mulet.
Min sida är inte färdig - satt och lattjade lite inatt, men så plötsligt orkade jag inte längre och stängde ner eländet.
Ha en bra dag tillsammans med vännerna... Kramiz

Tigris Predikantan sa...

Om ni söker hus att hyra i Provence så satsar ni verkligen på rätt ställe i Frankrike. Dit skulle jag vilja flytta säger jag ofta här hemma men de har slutat tro mig (*skrattar* de tycker jag inte klarar mig utan familjen och det är sant).
Mycket vackra fat du har gjort. Jag gillar verkligen din stil!
:)

Renée sa...

Låter ju helt underbart! Att få njuta när man har slitit i hela sitt lliv vore en självklarhet för alla egentligen. Hoppas ni hittar ert lilla näste där ni kan ha det underbart resten av era liv!
Många kramar!

Monica sa...

Det låter fantastiskt! Lycka till med letandet! Ska ni bo där hela året eller bara på vintern?
Så underbart att kunna skriva och måla!
Och det hindrar dig ju inte att blogga...
Kram, namnen

Tantaluran sa...

Åh vad härligt! Som en saga liksom!

Marie-Louise sa...

Om du frågar mig gullhöna, då gör ni helt rätt val. Alla som har möjlighet bör göra det valet ni gör. Att ta vara på livet och varandra fullt ut. Jag önskar er lycka till med hela mitt hjärta. Kramar i massor.

Viola sa...

Låter helt underbart, ett projekt som jag tror många drömmer om...har nog samma tanke framöver, lycka till och så klart du ska komma upp och hälsa på i butiken, så himla långt är det ju inte...:D ha en fin helg, kram

Frela sa...

Underbart!! Jag har varit i St Raphaël och Frejus en sommar för snart 25 år sedan, det var fantastiskt!! Vi åkte sedan tåget in till Nice, Monaco det lilla som går längs med Medelhavet!! Vi var också och tittade på midnattstrav på travbanan Cagnes sûr Mère!! Underbar sträcka från Marseille till Italiengränsen!! Allez - bonnes chances!!

Fröken Tindra sa...

Vad spännande och härligt det låter! Lycka till med letandet när det blir dags! Men först skall ni njuta sommaren här.
Tack för de värmande och gulliga komplimangerna om min blogg! Blir så himla glad! Och det är så roligt att höra att du gillar mitt "upplägg". Det är jag rakt i genom.
=0)
Ha en härlig kväll och låt drömmarna leva!
Kramisar!

Anonym sa...

Låter härligt! Och det härligaste av allt är att ni ska vara kreativa! Och så kanske vi ses då, brukar ju låna svägerskan och svågerns lägenhet vid medelhavskusten ibland. Men inte rivieran utom mer mot spanien.
Lycka till i bostadsjakten!
Hulda

Stina sa...

Stackars dig...hoppas du kan sova ändå.. Det är nog sviter efter gårdagen + att du inte har fått vila idag. Håller tummarna för att det ska gå över tills imorgon. Här har det också varit ganska dåligt väder, lite blandat sol och moln, men full storm så man har knappt kunnat vistas utomhus. Krya nu på dig vännen, vi hörs. Massor av kramar till dig....

Ninja sa...

Wow.... de där lavendelfälten vill jag se med egna ögon en dag