söndag 13 juni 2010

Titt Ut...


Vill bara "kolla" så att ni är vakna? I vår lilla stad lyser solen idag & vinden är stilla. Så idag får vi ta tillfället i akt & njuta av den underbra dagen.

När vi åkte från festen i fredagskväll fick vi med en Goodiebox( gratis produkter) de var ett par vänner som helt plötsligt dök upp. De följde med hem & har varit hos oss hela helgen. Åker imorgon. Snacka om Goodiebox!

Tack alla: både i cyberrymden & andra som stöttar vårt livsprojekt!

Önskar er nu en skön söndag & glöm aldrig bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Att dela med sig är livets prosa.

12 kommentarer:

Renée sa...

Passa på å njut! Här är det oxå lite bättre väder idag. Vi bor ju inte så himla långt ifrån varandra egentligen, det tar 25 minuter från Anneberg till Huskvarna om man kör den gamle vägen! Världen är allt liten...
Ha det bäst!

Fru Venus sa...

Det enda vi verkar ha gemensamt idag är kissor ;-) Njut av dagen och ert sällskap! Kram

Stina sa...

Skönt att huvudvärken gav med sig så att du kan njuta fullt ut av både solen och de goda vännerna. Här har vi minsann ingen sol, men vinden verkar i alla fall ha mojnat...vet inte säkert för jag har inte varit ute än :)
Vilken söt kisse där uppe...men den är förstås inte lika söt som Ester :) Vi har just avslutat en gosstund i soffan, hon får aldrig nog min lilla sötnos... I sängen sover hon oftast vid fotändan, men tassar upp emellanåt när hon blir kelsjuk.
Tack för din snälla kommentar vännen, jag har lite kvar att fixa, får se när det blir...
Ha en fantastisk dag i solens värmande strålar :) Kramar i tusental till dig från ruggiga Skånekusten....

Tigris Predikantan sa...

Här har solen också börjat visa sig, snart min dagliga promenad ... kanske kan man sola en aning? Fast det blåser lite kyligt ... nåja, säger inget förrän jag varit ute *ler*!

Monica sa...

Så skönt för er med fint väder! Det har vi inte här, men det regnar i alla fall inte, så nu blir det till att klippa gräset, som är jättelångt!
Ha det så skönt i sommarvärmen!
Kram, namnen

Fröken Tindra sa...

VAd skönt väder det låter som ni har. Riktigt så väl är det inte här. Rejält mulet nu även om vi faktiskt fick se solen några timmar i förmiddags.
Härligt med besök av goda vänner!
Har kikat i kanten nu på alla fina saker du gör. Vad duktig du är! Kul!
Ha en fortsatt skön söndag!
Kram!

Mor Tuta sa...

Skönt med sol igen, fast riktig sommarvärme är det inte här, men skönt ändå.
Trevligt med fest, alltid kul att få gå på.
Du, vilket projekt ni har på gång, jag säger bara lycka till och hoppas ni ska få det jättebra och trivas,och att dina "målarådra" rinner till ordentligt. Hoppas du hinner fortsätta blogga.
Kram Birgit

Frela sa...

Vilken liten söting som kikar upp ur krukorna!! Vad härligt med fint väder - här är det kallt och molnigt!

Tigris Predikantan sa...

Tack! Ja, varför skall jag trotsa naturen? Snart har jag nog krig mot fästingar med *ler*!

Birgitta sa...

Hej! Måste kännas helt underbart att kunna bo i Povance under vintern. Fastnade så för din lavendelbild.
Kram Birgitta

Märta sa...

Jag önskar er all lycka på ert livsprojekt! Hoppas att ni kommer att få det riktigt bra! Njut av sommaren på varmare breddgrader, här är det ju kallt o blåsigt. Vi har haft störtskurar o åska idag, kanske att ni fick det också på eftermiddagen, vi bor ju inte så långt ifrån varandra.
Älskar din bild med all lavendel. Här står det ett par i krukor inhandlade på granngården i Jönköping, lite skillnad på mängd och storlek.
Kram! Märta

Stina sa...

Go´natt vännen...det känns som att det är dags för mig också alldeles strax. Det har varit en väldigt förvirrad dag, har inte fått något gjort och ändå haft fullt upp...konstigt...
Jag har dessutom vissa tekniska problem med bloggen igen, men nu ger jag blanka f** i det. Och helt plötsligt kan inte min bror komma in på min sida utan får upp konstiga meddelanden.. Byter snart till nåt annat om det inte bättrar sig. Sov så gott...vi hörs.. Kramizzzz