onsdag 9 juni 2010

Tjuren Fedinand.


I dag kommer jag att njuta av livet.
Tack kära vänner för alla tips jag fick angående fönsterputsning. Men nu är det så här, att efter några timmars gnuggande gav jag upp! Ni skulle ha set mig....*fniss* hängande som en apa ut ur fönstren. Insåg att detta var en stor fara för mitt liv....*fniss* (vårt Hus har tre våningar) Resultat: Fönsterputsare är beställd!!!!!Så idag ska jag vila min "sargade kropp & själ" Jag tänker sitta under korkeken och lukta på alla blommorna!

Önskar er alla en bra dag & glöm aldrig bort att ni är värdefulla!

Dagens tänk: Den är klok som inte sörjer det han saknar,
utan gläds åt det han har.

19 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Men, du kunde inte gjort något bättre! Och idag skall det väl vara fint väder i hela landet, nästan ... njut nu!
:)

Mor Tuta sa...

Vad klokt av dej att sätta dej under korkeken och strunta i fönstren. Verkar mycket förståndigt. Jag gillar inte heller att putsa fönster, men har kanske lite smidigare än du, inga spröjsar, fast det är fint tycker jag. Behöver heller inte hänga i armkrok för att putsa på utsidan *fniss* Ska klippa gräset klart i dag så jag hoppas på en fin dag.
Ha det skönt under korkeken nu och njut av blommorna.
Kram Birgit

Marie-Louise sa...

vad härligt att sitta under en korkek och lukta på blommorna, det är jag i ett nötskal. Sånt gillar jag, jag sitter med dig idag under eken och pratar lite om allt och ingenting. =) När det gäller dagens tänk, så önskar jag att jag var så klok att jag inte sörjde det jag inte har, men jag sörjer fortfarande min ex man och det liv vi hade. det kommer jag nog göra ett tag till. =( Men jag njuter också av det jag har. Jag tror att jag måste få sörja, men vissa dagar är tunga och då vill jag bara kunna säga åt mig att gå vidare, men det är svårt. Kramar om dig under eken. =)

Polargrevinnan sa...

Jag har haft lite ont om tid att läsa bloggar inte på grund av fönsterputs eller städning. Nej, vi har haft avslutningar med sång och musik i olika skolor och olika aktiviter i samband med detta. På fredag tar ett barnbarn studenten. Sen tar även vi sommarlov.
Nu har jag läst fatt din trevliga blogg.
Jag håller med dig -fönsterputs kan vara livsfarligt - det finns proffs för sånt.
Jag var hos trädgårdsmästaren igår och köpte kryddväxter, vilket jag måste ha, om de än bara står i en balkonglåda. "Hjärtat" en extra krydda - stämmer här också.
Ha det bra under din ek.
Kram Viola

Monica sa...

Klokt beslut! 3 (!) våningar låter ju livsfarligt!
Men huset ser jättevackert ut! Min syster bodde i Husqvarna några år, så jag vet litet hur där ser ut med husen, som klättrar uppför bergssidorna och med utsikten mot Vättern - så vackert!
Ha en bra dag, här regnar det idag...
Kram, namnen

Så som livet är sa...

Skönt att även den bästa lär att inse! Gillar lugnet att bara sitta under korkeken och lukta. Förtjust i allt ditt kloka. Lukta på!!!

Frela sa...

Du har verkligen gjort rätt, att sitta under en korkek är precis min stil.. fast hoppas bara att den där förargliga humlan/biet inte kommer förbi!!

Gafflan sa...

Bra val att beställa fönsterputsare! Bor man som dig och inte har salt i luften så behövs ju rutornas yttersida inte tvättas så ofta. Hos mig vid Skagerack så ter sig ibland fönsterpursning som ogjort arbete p g a saltet som finns i luften. Minsta vindpust och rutorna är mjölkiga av salt.
Kram.

Marie-Louise sa...

Ooo, min gullhöna, det låter alldeles underbart. Det skulle absolut inte gå någon nöd på oss. Precis som du säger, fryser vi så rullar vi in oss i filtar, skrattande till tårarna rinner ned på våra kinder. Jag står också på alla fyra och vaggar ibland för att ta mig upp från en filt =) man kan skratta ihjäl sig över det också. Vi skulle ha mycket bus och tok för oss, men också allvarliga stunder där vi löser alla världsliga problem. Jag det skulle vara en helt underbar dag. Kramar i massor till dig min vän.

Viola sa...

Jag gör likadant, inte värt med onda axlar och nacke...den slanten lägger jag gärna för detta slavarbete, kramen

Marie sa...

Jasså, jag har funnit en lakritskompis också. Jippi!!!! Kul att du vet vilken affär jag talar om. Den är lite udda och ligger lite "off" så många vet ju inte om den :-).
Klokt av dig att förstå att rena fönster inte är värt livhanken ;-). Du är en klok kvinna, det har jag ju sagt tidigare, ha, ha. Dagens tänk ja.............riktigt klokt, men ibland svårt. Bättre glädjas åt en halvfull kopp än en halvtom ;-). Å du vännen, tusen tusen tusen gånger tack för dina röster. Go är du :-). Puss på kinden "hönan" *ler*.

Frela sa...

Du har något att hämta på min blogg!

Mycket annat & lite betong sa...

Vilka vackra fönster du har, men det var nog klokt att beställa hjälp.

Trevlig kväll!
Agneta

Tigris Predikantan sa...

Kunde inte ta ett glas för dig tyvärr. Tog 2 och nu blev ja trött ;)
Har du gjort några fler glasprojekt?
:)

Cia40 sa...

Har själv en del fönster som ej är så "snälla" att komma åt!.....Blir att beställa fönsterputsning här oxå,jag kollade upp och det var faktiskt inte så dyrt som jag trodde!:)
Tror jag oxå skall sätta mig under någons korkek för att lukta på blommor, om nu vädret tillåter.
Fast först blir det en resa till Storstaden över helgen, har en systerdotter som tar studenten!:)
KRAM Cia:)
Tomtenissarna hälsar hjärtligt till dig!!!:)

Ninja sa...

Korkek i Sverige???? Möjligen korkad ek....
Nu har paketet kommit fram....åååh så fina smycken! Har invigt det mörka idag....kul att se korten och pappret oxå...undrar om du inte valde fel bana när du valde sjuksköterskeyrket? Som tur är har sonen din hittat rätt :)

Stina sa...

Ska försöka fortsätta där jag slutade :) Visst var du snygg, värsta "foxen".... Nä, inget nytt på AF, deprimerande som vanligt, och ja...jag måste gå dit. Kul med dina smycken, känn dig stolt! Nu ska jag strax också knyta mig... Go´natt och sov så gott vännen. Kramiz

Ninja sa...

De var hela och alldeles underbara :)

Snäckskalsdalen. sa...

Det var förståndigt! Att fixa hjälp från en fönsterputsare. Det är något jag gjort kanske en handfull gånger i mitt liv......jag kan inte, förstår du. Det blir liksom värre efter jag vart runt, så det är nedlagt för min del.

Dessutom, på hög höjd, nix. Inte bra!

Men jag tror kanske att du i alla fall kan se syrenerna men det kommer att bli ännu bättre sedan.

Jag bor ganska nära där Gafflan (ovan) bor så vi har salt i vinden och det blir som en smetig massa.

Nog om detta!
Nu ska jag leka lite med Börje och Bertil!
Men jag ska inte gå och lägga mig än på länge. Det är nu livet börjar leka.
Är det så farligt, som alla säger, att vara nattmänniska?

Vi höres, kramar
Agneta