fredag 4 juni 2010

Grindarna öppnas......



Tänk att idag är det fredag, vad fort en vecka går......
Denna helgen skall vi vara hemma!!! Det har vi INTE varit på tre veckor. Så nu öppnas våra grindar för nära och kära. Titta gärna förbi....vi är i trädgården & fixar.....Kaffe har vi...bröd får ni ta med själva....*fniss*

Önskar nu alla en skön dag & glöm inte bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Lycka är det hus som hyser en vän.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ok, tar några bullar ut frysen och kommer tvärt! Kan behöva lite trädgårdsro nu... Tack för alla värmande kommentarer, KRAM!

Monica sa...

Om det inte hade varit så långt, så...
Ha en skön helg i trädgården!
Kram, namnen!

Anonym sa...

Oooh nej, vara hemifrån tre helger i rad... det skulle jag inte vilja... jag älskar att vara hemma... så härligt att du får vara hemma i helgen då!! Mys nu ordentligt med din gubbe!
Hulda

Mor Tuta sa...

Tack för inbjudan, tar med muffins... synd att det är lite långt bara, och vi fixar också lite i trädgården så fikat får bli här hemma, denna gång.
Ha en skön helg nu tillsammans ni två.
Vävstolen får vänta lite
Kram Birgit

Ninja sa...

Jag hade hoppats på bortahelg....men så blev det icke :)
Jag har svarat på mailet hoppas att det fungerade nu :)

Marie sa...

Så vackert ditt hus ser ut vännen. Och en stor prunkande trädgård därtill. Mmmmmmm :-). Många mil mellan oss tyvärr så jag får lov att kika förbi via cyberspace. En fika hade varit urmysigt. Då hade jag kunnat ta med min superduper goda kardemummakaka. Den går inte av för hackor ;-). Säger i alla fall alla som smakar. Brukar baka den på landet på semestern så det får bli att lägga upp receptet då. Hoppas du inte hade problem att komma upp från marken efter den närgångna titten på mina maskrosor, ha, ha. Kommer att tänka på dig och din kärlek där i kohagen, fniss. Ha en fin kväll och en bra helg. Själv kommer jag fira och festa hela långa helgen. Tjoho! Kram från hjärteroten.

Stina sa...

Kära du, jag är visserligen en riktig argbigga, men skulle aldrig ge dig en propp...däremot finns det andra som ligger risigt till :) Jag har legat lågt ett tag i cyberrymden, och tänker nog göra så framöver också. Annat måste prioriteras och jag har även varit ganska kass på humöret, men det är lite bättre nu. De första dagarna i varje ny månad är alltid värst, det är på något sätt en påminnelse om att tiden rusar iväg och att mitt liv rinner ifrån mig. Jag sover oftast inte på flera nätter utan ligger och ältar hur värdelös jag är...på alla sätt...
Jag önskar att jag någon gång kan sitta där med alla pusselbitar och dessutom få dem att passa ihop...och det helst innan jag hamnar på "hemmet" :)
Hoppas du får en underbar helg i solen tillsammans med din älskade... Kramiz och go´natt!

Anonym sa...

Härlig, glad blogg!!!