torsdag 17 juni 2010

Kan fortsätta.....


Vänner, jag kan fortsätta sitta som Ferdinand under min korkek och lukta på alla vackra blommor!
Medicinmannen kom med positivt svar. Han såg lite "läskig" ut men han var inte så elak.....*fniss*..... Jag är så tacksam och känner sådan tacksamhet över att livet går vidare som vanligt igen.
Tack alla ni som skrivit, det har hjälpt mig mycket ska ni veta! För ärligt: idag var jag riktigt orolig över vad medicinmannen skulle säga.

Önskar er alla en skön kväll och var rädda om varandra. Kramar om er alla!

I morgon vaknar vi alla till en ny dag som bjuder på nya överraskningar

13 kommentarer:

Renée sa...

Skönt att du inte var förvisad till sophögen, fniss!
Krya på dig!

Stina sa...

Vilken tur att du kan fortsätta att njuta av livet tillsammans med din älskade... När jag läste ditt förra inlägg blev jag aningens orolig. Min första tanke när jag såg de hemska bilderna (förutom aklejan...jättefin..) var att "Herregud! Har hon fått ebola?" :) Det var den grymme medicinmannens uppsyn som skrämde slag på mig...haha.. Hoppas verkligen att du snart är i super form igen. Jag har precis kommit hem från en härlig dag ute på landet, och visst blev det bad....men det var icke varmt. Var nu rädd om dig vännen, vi hörs... Massor av kramar till dig från mig och Ester.

Mor Tuta sa...

Var rädd om dej och sköt om dej nu.
Kram Birgit

Cia40 sa...

Stunder av sådan här lycka , gör mig så glad, och när du blev så glad, då dina goa ord som "klingade" så vackert hos mig, gjorde en en dag för mig, till den HÄRLIGASTE !:)

En STOOOR kram till dig, från mig, Cia:)

Fru Venus sa...

Gud vad skönt! Jag som började drämka mina sorger helt i onödan! :-) Redan nu känns det som att "hur ska jag klara mig utan M"? KRAM!!!

Stina sa...

Kära gulliga Monica....jag är så glad för din skull... Du ska veta att jag har varit orolig och tänkt på dig hela dagen. Jag har också suttit där...med våndan och väntat på ett besked...jag vet hur extremt långa och plågsamma sekunderna är. Ta nu väl vara på dig vännen så hörs vi imorgon. Kram & go´natt!

Marie sa...

Go'a M blir så glad för din skull att det blev bra besked i dag. Mmmmmmmmmmm - sådär, däe fick du en bamsing till kram från mig. Suss gott när det blir dax.

Gafflan sa...

Underbart! Inget att oros över med andra ord, nu ska du bara bli riktigt frisk :D
Kram o pöss i pannan.

Snäckskalsdalen. sa...

Underbart! Det är en lättnad när man får reda på att man mår bra.....!!!

Jag hoppas att solen skiner på dig. Det gör den inte här! Ja, nu är det iofs kväll, men ändå.....det kunde ha varit bättre idag. Det blir nog fint i morgon!

Ha det gott, ta väl hand om dig och kramar
Agneta

Så som livet är sa...

Vad skönt!!! Vitaminkram till dig från mig.

Monica sa...

Jätteskönt!!! Det kan kanske vara bra med en tankeställare då och då, så att man verkligen uppskattar det man har?
Ja, Viveka på Humlebacken är min dotter!
Ha nu en lugn och skön helg!
Kram från namnen

Stina sa...

Vad underbart att du mår bättre!!! Jag tycker det är en fantastiskt god idé att släppa loss alla känslor på målarduken, det verket kommer att bli nåt alldeles speciellt... Det där med att fråga, anta, svara....sån är jag också - jag drar jämt slutsatser innan jag har alla fakta, jag tror och inbillar mig en massa som ofta visar sig vara helt tokigt. Exempelvis är jag övertygad om att folk som inte hör av sig när de ska/brukar är antingen döda, har hamnat på sjukhus (kanske är otrogna...) eller nåt annat hemskt. Verkligheten är för det mesta en helt annan....
Tack snälla för dina vackra ord, jag tar åt mig men än så länge pekar näsan mer ner än upp :) Vi har också lite trist väder idag, men det har utlovats sol i efermiddag...vi får se. Jag ska cykla ut till nya djurkliniken som öpnnade igår, behöver foder till Ester, men är förstås även nyfiken på hur där ser ut. Ha en riktigt bra dag och var rädd om dig! Kramiz

Tigris Predikantan sa...

Tack för erbjudandet! Gott att han kunde hjälpa dig ... jag har en själv här hemma som inte just är så mkt medicinkunnig men förstår sig på vilka mediciner som verkligen hjälper *ler*!