lördag 19 juni 2010

Ramar till mina tavlorNu ska jag skoja med er kära vänner.....här ser ni ramarna till mina tavlor. Visst är det vackra?......men de som ska var i dessa, kommer att bli ännu vackrare......*fniss*
Jag hoppas från mitt hjärta att ni alla får en skön lördag( här regnar det) Men i mitt hjärta lyser solen......så jag skickar lite värme till er....känner ni det?

Ni får aldrig glömma bort att ni är VÄRDEFULLA!

Dagens tänk: Ett vänligt hjärta är en källa till glädje och får
allt i sin närhet att lysa upp i ett leende.

7 kommentarer:

Renée sa...

Ramarna är ju alldeles underbara! Med dina vackra målningar i kommer det säkert att bli succé!
Hoppas du får en regnfri dag, kramis!

Stina sa...

Go´morron! Hur står det till med konstnärinnan idag? Hoppas molnen har skingrats och livet leker... Här hos mig är det faktiskt sol, men det blåser kallt...alltid nåt att gnälla över :) Det är bara roligt att du skriver långa kommentarer, det gillar jag och det är troligtvis ytterligare något som vi har gemensamt - oförmågan att fatta sig kort :) När jag skickar sms till folk så använder jag oftast samtliga tecken...inte alla uppskattar det, de tycker det är drygt att plöja igenom all text...men det skiter jag i..haha. Det där med att skrika och kasta saker är inte något för mig heller, jag krigar verbalt istället och inte nödvändigtvis med stora bokstäver...gemenerna räcker till i de flesta sammanhang :)
Lilla gosan Ester dricker ur en stor plastlåda (sån där som det varit godis i) på golvet i vardagsrummet, sin skål vill hon inte befatta sig med. Hon doppar först tassen i burken ett par gånger och slickar den, sen lapar hon på, men är väldigt försiktig så inte morrhåren kommer under vattenytan. Hon har förresten en vattenburk ute på balkongen också, hon får alltid precis vad hon vill ha :)
Ha nu en riktigt härlig lördag! Jag ska in till stan och fixa en del ärende, sen blir det en promenad, kanske lite sollapande på balkongen i sällskap med ett gott vin... Kramiz

Tigris Predikantan sa...

Värme ja, känns *ler*! Tack. Solen skiner ... och jag undrar hur innehållet i dina ramar blir!
:)

Fru Venus sa...

Ramarna och Ranunklarna är så vackra, men jag tror inte att de slår ditt vackra och omtänksamma hjärta! Kram på er!

Gafflan sa...

Regn hos oss också men jag känner solen som bor i dig :D
Ha det absolut bäst!

Tigris Predikantan sa...

Är SÅÅÅÅ nyfiken på dina tavlor! :)

Ninja sa...

Köper du ramar på auktion eller loppis?