tisdag 8 juni 2010

Ser inte syrenerna......Dagens projekt är putsa fönster......fy,fy,fy men det är bara så att jag inte ser allt vackert i trädgården som blommar. Det ligger som en grå dimma över rutorna....kan inte förstå vad det kan vara.....*fniss*
Vårt underbara hus har INTE ETT NORMALT fönster, alla är spröjsade!!!!!!!gamla orginal fönster.....måste dela på alla fönster....sedan "miljoner" små rutor....fattar ni viket jobb???? Hjälp vad gör jag? Säg inte: köp tjänsten = de blir jätte dyrt & tar många timmar för VANA fönsterputsare! Så det blir att jag påbörjar projektet idag. Tips emottages gärna! Tyck liiiiite synd om mig...*fniss" antal fönster i Huset: 17 st!

Önskar alla en bra dag & ni vet att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Nya möjligheter får vi dagligen..

18 kommentarer:

Frela sa...

Vilken fin blogg, särskillt bakgrunden, var hittar man en sådan??

Marie-Louise sa...

Hej gullhöna, C kämpar på, åker in till sjukhuset varje dag och tar prover. Inget är bestämt om vad som blir nästa steg, kanske operation. Fönsterputs??? Jag tvättar alltid med yes, skrapa och handduk, går hur bra som helst. Men tidningspapper ska ju vara bra. Ta många pausar idag mellan all rengöring. ojojoj vilket projekt! Tänker på dig. Nu är dom här och grejar i mitt kök, snart nytt golv och diskmaskin. Idag är det tvättdag för mig. Ha det så gott, många sommarkramar.

Stina sa...

Haha...jag trodde att alla andra visste utom jag :) Fick upp det på nätet när jag sökte min åkomma, det är någon sorts inläggskudde.
Jag trodde att du hade klarat av uppdrag fönsterputsning igår... Kom det annat (nåt roligare) emellan kanske?? Några direkta tips har jag inte, jag brukar spela musik som jag gillar under tiden, det underlättar. Lycka till med projektet och ha en bra dag! Vi hörs.... Stora kramen till dig.

Gafflan sa...

Det här med att putsa fönster är ingen favoritsyssla så du har mina sympatier. Ta några i dag och gör resten en annan dag :D

Tigris Predikantan sa...

Aj,aj,aj ... det var många fönster du... tycker MYCKET synd om dig *ler*!

Marie sa...

17!!!!!! Det var som sjutton ;-) Måååååånga rutor blir det ;-) Ett tips från lilla mig: ta inte allt samma dag. Ingen kommer ta vare sig smutsen eller fönstren ifrån dig vännen. Slit absulut inte ut axlar och armar. Inte ens utsikten är värd det. Gå hellre ut och njut av din utsikt i din vackra trädgård då.
Ja du kära M, tror vi haft himla tur nä'r vi träffade våra makar. Eller nä..........det är ju DE som haft en jädrans tur förresten ;-). Kram och puss på kinden.

Monica sa...

Ja, putsa fönster är inte kul men nödvändigt... Fast jag har inte så stora problem med det, för här är det maken som putsar! Och vi har inga spröjsar och fönster, som bara putsas på två sidor. Dessutom har vi ett enplanshus, så att man kan putsa de flesta fönsterna utifrån. Så jag ska inte klaga!
Lycka till med putsningen i alla fall!
Kram, din namne!

Fru Venus sa...

Två om dan så är eländet över för denna gång :-) Ut i trädgården och njut av livet mellan varven! Kram

Stina sa...

Det gör du alldeles rätt i!!! Själv plockar jag in syrenerna och sätter i en vas...och skiter i att jag inte ser dem som växer där ute genom mina lortiga rutor :)
Blir väldigt nyfiken på den glada nyheten....
Nu ska jag tillaga nåt ätbart till mig och kisse... Stora kramen

Så som livet är sa...

Oj, det var ju ett gäng fönster. Ta dom viktigaste först. Som du verkligen får valuta för. Ta många pauser för att fylla på skön energi...

Ninja sa...

Gnugga, gnugga.....vad en gumma kan gno :) Spröjs är så vackert....tänk, att alla rutor är så små, så små.....inte jättestora och få :)

Fröken Tindra sa...

Tack för din rara kommentar hos mig! Blev så glad.
Vad jobbigt det låter med alla dina smårutor. Hoppas att du tar dig igenom hela jobbet utan problem!
Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram!

Gudrun sa...

Jaaaa, jag tycker synd om dig och så många rutor. Fy vad jobbigt det är att tvätta fönster men vad härligt det är när det är gjort, då kan man njuta. Jag blir helt förstörd i nacke med huvudvärk när jag gör det.
En tidigare jobbarkompis till mig sa efter fönstertvätt "wow, 3d"
Ha det riktigt gott.
Kram

Viola sa...

Tack för din rara hälsning, hoppas du är klar med din fönstertvätt och kan titta ut gm rena fönster...:D ha en fin onsdag, kram

Marie-Louise sa...

Vad bra att du har tänkt om när det gäller fönsterputsningen. Jag tycker nog att det är värt pengarna när man har så många fönster som du har. Kram på dig min kära vän.

Stina sa...

Go´morron! Jo, jag har ändrat bakgrundsfärg, men känner mig inte nöjd. Vi får se om jag gör nåt annat, vill ljusa upp sidan lite. Vad gäller hjärtslagen...jo, jag hade väl någon annan i åtanke där...men jag vet att jag kan lita på dig vännen :) Jag drömde om dig inatt...haha..lite skoj eftersom jag inte vet hur du ser ut. Vi var i London tillsammans och hade riktigt trevligt...om du undrar varför du är så trött idag :) Ha det gott! Vi hörs senare, nu ska jag strax bege mig till AF. Kramiz

Tantaluran sa...

Du putsar dom i alla fall...........! Menar att det är mer än vad jag gör!

Anonym sa...

Eh...bara gläds åt att du har ett hus med spröjsade rutor och njut av putsningen...eller strunta i den, det gör jag. Har en glasveranda med 192 små rutor, blåser över den utvändigt med trädgårsslangen och duschmunstycket en gång om året sen njuter jag bara av resten och dammsuger lite spindelväv ibland.
Trevlig blogg förresten, hittade dig via Renée, tror jag...!?