söndag 20 juni 2010

Jag lyfter på Hatten


och tackar för mig! Min Blogg kommer nu att vila....hur länge?....Ja , det vet jag inte. Ni ska alla ute i "Rymden" ha ett stort TACK ! Ni anar inte hur MYCKET ni gett mig under denna tid!
Jag önskar er alla en SKÖN sommar!

Nyfiken är jag till min natur, så jag kommer troligen & tassa in & läsa hur ni har det....*fniss*

Dagens tänk: Glöm aldrig bort att ni alla är värdefulla.
Var rädd om er och njut av livet. En stor KRAM från mitt hjärta.

32 kommentarer:

Renée sa...

Nämen vad säger du? Nu blev jag allt lite sorgsen... Hoppas iallafall att du tittar in nån gång så man får se hur ni har det! Annars får jag väl komma å våldgästa dig, vi är rätt ofta i Jönköping ;-)
Hoppas du har en alldeles underbar sommar och NJUT!!!
Många kramar!

Peacerosen sa...

Och jag som precis hittat hit.....

Jaja...fler och fler gör precis som Du, och jag funderar själv allvarligt på vad meningen med bloggeriet egentligen är...?

Hoppas Du får en underbar sommar i alla fall!
Stor kram från "Stigbert"

Tigris Predikantan sa...

Så synd, hoppas du börjar igen en dag! Allt du gör det gör du bra. Hoppas se dina alster snart igen ... Ha en skön och lång trevlig sommar!
:)

Gafflan sa...

Nääää :(
Då hoppas jag att vi snart ses igen :D
Kram och ha det bäst!

Tigris Predikantan sa...

Fått, svarat ... Återkommer som jag skrev. Kram

Tiger sa...

Neeej, vad säger du? Kan du inte göra ett litet inlägg då och då? Kommer att sakna dig! Brukar alltid vara tänkvärda ord på din blogg! Hoppas att du inte slutar helt...

Lycka till med vad du tar dig för!

Sommarhälsningar
Elisabet

Cia40 sa...

Kommer att sakna ditt varma hjärta, som är fullt med omtanke!:)
KRAMAR Cia:)

Så som livet är sa...

Åh, nej!!! jJag som precis fastnat så för dig och allt klokt!!! Ok, bara du lovar att då återkommer, så kan jag kanske stå ut. Kram

Ninja sa...

Det är så lätt att bloggeriet tar över....det tycker i alla fall mannen bredvid....så du prioriterar säkert rätt, så att du får tid med de viktigare tingen :)
En trevlig bekantskap är du i alla fall Monica och jag sparar adressen så att du kan få ett litet kort nästa gång konstgruppen har utställning som blir v 10 nästa år...
Många soliga sommarkramar!

Viola sa...

Tackar dig själv och hoppas att den väckes igen framöver, ser fram emot att se dig här om några veckor...D ha det så gott så länge, stor kram

Stina sa...

Jag tycker det är tråkigt och blir lite ledsen i ögat, men förstår dig samtidigt helt och fullt. Jag har också tänkt lägga av, kanske inte för alltid, men ett tag framöver. Det är sommar och det finns en massa annat som upptar ens tid. Det känns dessutom som att jag har tappat gnistan, lusten infinner sig inte riktigt längre. Jag vill däremot inte släppa kontakten med dig kära M så du kommer att höra från mig via andra kanaler, bara så du vet. Jag kommer att sakna dina underbara inlägg med alla vackra tänk och dina fantastiska alster.
Jag hoppas att du återkommer i cyberrymden en dag igen...men som sagt, vi hörs...alldeles bestämt gör vi det. Många soliga kramar till dig från mig och Ester.

Frela sa...

Det var ju tråkigt, jag hade också precis hittat hit!! Visst kan bloggen lätt ta över.. och sommaren är det svårt att inte vara ute mer men vi får väl se hur vädret blir!! Hoppas du kommer tillbaka till hösten!

Fru Venus sa...

VA!? Vad har jag missat? Här svänger man ryggen till i en dag! Vem ska nu ge mig en positiv spark i baken alla dagar? Men, men, njut av din sommar och din familj, KRAM! :-))

Stina sa...

Jag har tagit bort den...och jag hör av mig...på något sätt, var så säker.
Jag ger mig av från stan om ett par dagar och stannar nog borta ganska länge, men datorn är troligtvis med. Ibland är det dock ytterst dålig täckning där ute på landet så varken mobiltel eller bredband funkar som det ska. Men det är faktiskt riktigt härligt emellanåt, även om det är enerverande när man måste kommunicera och allt bara slocknar. Go´natt vännen och som sagt...vi hörs!! Kramiz

Monica sa...

Va??? Varför detta? Har ju precis börjat lära känna dig! Hoppas, att det bara är tillfälligt!
Kramar från din namne!

Anonym sa...

Nejmen, så tråååååååååkigt! Hoppas, hoppas du återkommer och förgyller min dag... Kommer att sakna dig! Ha en skön sommar själv! Och kom tillbaka!
Hulda

Tigris Predikantan sa...

Har återkommit!
:)

Mycket annat & lite betong sa...

Nämen, jag har ju just hittat din blogg! Så tråkigt, men du kanske kommer tillbaka...

Ha en skön sommar!
Agneta

Snäckskalsdalen. sa...

Så det kan bli........voffor gör du på detta viset?
Hoppas du kommer tillbaka, säger som många andra här ovan, har ju precis lärt känna dig....
Hoppas vi hörs igen!
Kramar
Agneta

Marie-Louise sa...

Min gullhöna, jag blir ledsen, men du ska göra som du känner är rätt för dig. Men oj vad jag kommer att sakna dig. Det känns som jag förlorar en kär gammal vän, nu rinner mina tårar men det beror på att jag är i obalans. Ha det bra i livet och jag hoppas jag hör från dig igen. Många goa varma härliga kramar från mig till dig. Ta hand om dig.

Marie sa...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej. Hur ska vi alla klara oss utan din värme, din omtanke och alla dina fina inlägg och kommentarer. Lilla Lady, suck nu är det jag som är grinfia ;-). Ledsen ända in i hjärteroten. Hoppas, hoppas hoppas att du återkommer. Ibland saknas lust eller tiden räcker inte till. Viktigt att göra det som kropp och själ talar om att du ska göra. Hur som helst vännen, du finns ALLTID i mina tankar även om du inte finns synlig här i spacet. Önskar dig och Lufsen och dina övriga nära och kära en underbar sommar, ja en underbar fortsättning på livets väg. Fyll dagarna med ljus, frid och love. Det vet jag ju att du är duktig på. Kram kram och puss på kinden kära M. Kommer verkligen sakna dina hälsningar och fina ord.

Stina sa...

Tack!!! Vet inte om du går in och läser här...men jag önskar både dig och mannen din en riktigt GLAD MIDSOMMAR!!! Vi hörs vännen... Hoppas allt är okej med dig. Massor av sommarkramar från mig och Ester (som stormtrivs på landet...).

Marie sa...

Fniss (som nå´n alltid säger ;-)).........ja Lady har en bra nos att söka upp med ;-) Kramar om.

Tigris Predikantan sa...

Hoppas du har en fin, härlig, skön och avkopplande midsommar helg!
:)

Cia40 sa...

Du fantastiska, härliga, underbara kvinna...!!!
Jag blir SÅ glad över att du inte kan låta bli..hihi
Du förgyller med ord som berör, och lindar in mitt hjärta med din värme !:)Änglar finns ...(DU):)
Önskar dig det BÄSTA av allt, och hälsa din Lufsen, min ligger nu på soffan ...:):)
KRAAAM Cia:)

Marie-Louise sa...

Min gullhöna, jag hoppas du haft en underbar midsommar och att du njuter av sommaren och värmen. Nu känner jag ju dig, så jag vet att det är det du gör. Korkeken sitter vi under du och jag, och snackar oss hesa, vi har kommit lång bit på livsberättelserna men ändå så kort. Vi har mycket mycket mer att prata om. Jag mår bra med mina barn och njuter av stunden och dagen. många goa kramar och tankar till dig min vän.

Marie sa...

Puss på kind för alla goá fina kommentarer vännen. Njuuuut av sommarvärmen som äntligen är här. Dumt förretsen, inte behöver jag säga åt Dig att njuta *fniss* ;-)

Gafflan sa...

Kikar in och säger HEJ!
Hoppas att du har det bra i sommaren :D
Kramar.

Mor Tuta sa...

Kommer att sakna dej väldigt mycket. Ta väl hand om dej och hoppas du återkommer.
Ha en skön sommar.
Kramen Birgit

Stina sa...

Det är lite mycket nu, både med det ena och andra.... Allt är inte negativt, men hjärta och hjärna har hamnat på kollisionskurs med varandra samtidigt som det strular med AF och framtiden är ett enda kaos. Jag hör av mig när det har lugnat ner sig en aning, vilket det förhoppningsvis gör någongång. Jag uppskattar dina besök inne hos mig, och om jag inte svarar beror det på att jag för tillfället inte är där och kollar varje dag. Jag hoppas du har det gott i solen och njuter av livet i fulla drag. Här har sommaren kommit på allvar nu och det är så härligt. Sköt om dig vännen! Massor av kramar till dig från mig och Ester.

Ninja sa...

Hej Monica! Hoppas du njuter av värmen och inte eldar ugnar för att bättra på den (fniss)
Idag har jag haft premiär för det blå smycket och det gjorde succé. Ska jag svara på kommentarerna här eller någon annanstans? Du kommer att få en lång "radda" här annars (fniss igen)
Du kan ju skriva inläggsrubriker för nya kommentarer.....
Typ " Nu kan ni skriva här" eller något liknande?
Många kramar!

Cina sa...

Hoppas vi ses igen! Ha en trevlig, mysig sommar!