onsdag 7 april 2010

Färg glatt


Godmorgon vänner, idag är det grått och solen lyser med sin frånvaro.
Tänkte då att vi behöver lite glada färger att vila ögonen på. Oljan heter Qvinna.

Önskar alla ute i cyberrymden en bra dag. Glöm aldrig bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk blir kort med STORT:

Lyssna med hjärtat och
inte bara med öronen.

6 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Du kan se i min blogg hur det gick när jag lyssnade med HELA kroppen igår *skrattar*
:)

Marie sa...

Mmmmmm så färggrannt. Behövs verkligen en grå dag som denna. Tackar för detta ögongodis. Är det du som har målat den? Vad roligt att ha den underbara förmånen att ha en "målarådra". Ser såfridfullt och harmoniskt ut att sitta med sittstafli på en vacker plats ok skapa. Ja, jag får skapa med kameranshjälp jag förmåla kan jag NOT ;-). Tack snälla du för alla fina varma kommentarer. Blir alltid så glad och inspirerad. Önskar dig vännen en fin onsdag.

Marie-Louise sa...

God morgon vännen, jag är inte tagit slut pga C. =) Nej, jag är hos honom nu och då blir det inte av att sitta vid datorn lika mycket. Men nu sover han så jag passar på att ta morgontet här vid datorn. Senare ska jag på min kurs. Huvudet spökar med mig, har haft värk i två dagar nu. Jag hoppade bowlingen igår fikade och tränade och sedan tvätt, men jag sov mellan maskinerna=). Kan tro att du har tvätt nu efter besöket av alla de dina. Men ta lite i taget och så tänker du så positivt. Vi slipper faktiskt ligga vid en kall sjö och slå kläderna rena. Jag hann som sagt sova mellan varven =) Så klokt att stänga dörren till tvättstugan iaf tills du har lust och ork. Så fina färger du bjuder på också, färgterapin som jag nämnde är ljus som bryts så man ser färgerna. Ska ta reda på mer om detta. Kram på dig nu och ha en skön dag, gumman. Tänker på dig!

Mor Tuta sa...

Tack för fin kommentar, det värmer så. Du verkar vara en mycket varm och fin människa som kan dela med dej av värmen och även du är värdefull.
Kramisar Birgit

Ninja sa...

Härliga färger.....tänk vilket vackert glasfat den kvinnan skulle bli!

Stina sa...

Gulligt av dig att tänka på mig - hur får du plats med så mycket omsorg i ditt hjärta?
Jag är okej, förutom att jag är förbannad, besviken och orolig...som vanligt alltså...
Jag har haft en del att fixa idag, sen har jag ju varit på kalas också...tårta igen...
Du själv då...har du fått tillbaks dina krafter än? Attackerat tvätthögen?? Köpt låda till kissen? Ha en riktigt skön kväll, vi hörs! Kram