fredag 23 april 2010

Sortera



Tror ni jag kunde "hålla mig stilla" Nej, jag har under dagen börjat sortera smycken jag gjort tidigare i år. Inhandlat svart sammetstyg & nu ska de ner i vackra lådor/askar. Visar "lite" av vad jag gjort. Det är både monterade smycken(på silver) samt några som precis kommit ut från ugnen.

Ha en fortsatt bra fredag. Skickar med ett litet tänk:

Den högsta lyckan i livet är att bli älskad för den man är, eller ännu hellre-
trots den man är.

8 kommentarer:

Marie sa...

Wow! Alla dessa vackra smycket. Har du gjort dem? Otroligt duktigt. Aha, du har lite "myror i pälsen" hör jag. Svårt att "bara vara" ;-). Känner igen det där. Ibland är det liksom förgjort att hålla sig lugn, ha, ha. Ditt dagens tänk, ja du Monica tur att det är för "den man trots är" ibland ;-). Önskar dig en fin helg med lite sol och vårvärme. Vet inte om det ska bli det, men önska kan man ju alltid.

Tigris Predikantan sa...

Fina saker! Det armbandet som är svart med guld gillade jag mest!
Ja, det är meningen att jag skall göra kort nu, bara jag inte bloggar så hinner jag ju! *ler*

Ninja sa...

Wow, jättesnygga jag älskar glassmycken....inte två exakt likadana. Vad tar du för ett hängsmycke på ett ungefär?

Marie-Louise sa...

Dom är så fina smyckena dina. Du är så duktig. Vilken kreativ kvinna du är, håller du inte penseln i handen, så tillverkar du smycken eller vackra kort. Det är härligt. Jag blev hemma ikväll, nu sitter jag och njuter av ensamheten i soffan. Kramar om dig.

Mor Tuta sa...

Det var fina smycken du gjort, du är verkligen kreativ.Visst kan det vara svårt att bara vara, man vill allt för det mesta ha något på gång.
Det är allt skönt att veta att man är älskad trots den man är.Jag vet att jag är det.
Ha en skön helg
Kram Birgit

Stina sa...

Det kändes lite för kyligt att åka gås ikväll, drar sig säkert ner mot nollan igen...
Låter härligt med fredagsmys tillsammans med katt och man...för du bjuder väl lilla vita kissen på en räka :)
Ja, du vet ju vad jag tycker om dina smycken...ursnygga...så grymt läckra!!!
Och vilat dig har du inte alls gjort idag, snarare tvärtom... Du kommer förmodligen att somna i soffan innan vinet är slut :)
Ha en underbart härlig helg i solen...jo, det ska bli sol! Massor av varma, hjärtliga kramar till dig från mig och Ester..

Stina sa...

Tack snälla du för alla fina ord i din kommentar. Jag blir så glad :) Onda ögat funkar på svenska killar som man vill bli av med - sydländska tar det snarare som en invit :) Det var behagligare stämning bland gubbsen, just idag passade det mig bäst att vara där, orkade inte bråka. Gässen passerar här utanför emellanåt, men nu har de nog ställt in p.g.a. askan, och på balkongen huserar endast ett duvpar som tror att de ska bygga bo på kröken av stuprännan. Svalebo har jag också, men de har inte anlänt än.
Kramis

Stina sa...

Haha...ja, så går det :) Vad bra att du har gjort en prislista, men jag tycker nog att du tar alldeles för lite betalt. Kollar man på nätet så tar de flesta betydligt mer för glassmycken som inte alls är lika vackra som dina. Jag tänkte specialbeställa ett, det går väl bra :) Skulle vilja ha antingen en vattendroppe, ett hjärta eller en katt...och den ska i så fall se ut som Ester :)) Nu ska jag lösa Melodikrysset..ja, sååå gammal är jag..sen väntar staden, lite shopping, en promenad och sen får vi se. Ha en härlig dag vännen, vi hörs! KRAM....