onsdag 31 mars 2010

Godmorgon


Vänner, nu börjar en ny dag. Börjar min med lite morgongymnastik.
Det trodde ni inte om mig? Nä, ni har helt rätt: önskar att jag vore så vig och önska det kan man alltid göra.

Önskar nu alla en bra dag och glöm aldrig bort att ni är värdefulla.

Dagens tänk: Låt kärlek lysa över oss-inte
för att vi ska kunna fånga den och
behålla den för oss själva,
utan för att likt prismor i solen
ska kunna sprida kärlek till andra

4 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Gomorron vännen!
Blev riktigt glad av bilden, tänk att vara sååå vig. Jag är glad för att kunna ta en långpromenad. Du, den där bilden på hjärnan stämmer den???? kanske, det jag har lärt mej för ganska många år sedan ser lite annorlunda ut, men allt förändras ju!!!ha en bra dag, jag ska städa hos föräldrarna i dag.
Kram Birgit

Tigris Predikantan sa...

De där bilderna borde vara förbjudna *ler*!
Ha en bra dag du med!
:)

Marie-Louise sa...

Hejsan vännen, hoppas du har haft en underbar dag trots att du skippade morgongymnastiken. =) Jag är hemma från en låååång dag, men jag klarade den. Lektionerna gick bra och eftermiddagen med utvecklingssamtal gick också bra trots att tre samtal blev inställda för föräldrarna inte dök upp!!! Undrar hur dom tänker. Nu ska jag bara mysa i soffan. Kram i massor.

Stina sa...

Halloj! Har du varit ute och storhandlat inför "kryddbesöket"? Kan tänka mig att det blir liv i luckan, misstänker att "gästkissen" kanske flyr fältet, hon är ju bortskämd med att mysa i lugn och ro tillsammans med er två.
Men visst är det härligt med barn i de åldrarna; de är så oförstörda, nyfikna och hoppingivande - att umgås med dem är rena rama vitamininjektionen. Man glömmer plötsligt bort alla bekymmer och krämpor, det finns ingen tid över till det. Ester kräktes en gång imorse, men nu verkar hon okej...tror jag. Själv hostar jag än, men det är helt klart på bättringsvägen. Ha en skön kväll...kram på dig..