söndag 28 mars 2010

Mysigt


I morgon är det ånyo måndag. Helgerna går sååå fort när man har trevligt.
Har försökt trotsa vädrets makter(regn) och varit en hel del ute i Guds fria natur.
Gjort trevligt vid entren till vårt hus inför Påsken. Då fylls huset av "extrakryddorna" och deras föräldrar.

Avslutar med: Livet är en oerhörd gåva,
Värdesätt det, och gör det bästa
av det genom att ägna din tid åt
sådant som verkligen betyder nått.

3 kommentarer:

Stina sa...

Kära du...tack, tack, tack för all din omtanke och dina värmande ord - det känns bra att ha dig där ute i cyberrymden...
Tyvärr är det förmodligen så att jag är min egen värsta fiende...jämt...inte bara nu. Ibland är det tungt att tackla allting själv, men samtidigt har jag extremt svårt för att ta emot hjälp och stöd från någon. Jag är så van vid att allt ansvar vilar på mig, att det måste vara på det sättet.

Det är nog nåt strul med blogspot ikväll, har märkt det innan också.

Kommer kryddorna på torsdag?

Go´natt & sov gott! Kram

Marie-Louise sa...

God natt kära vän, vad mysigt att du gjort lite påskfint. Jag ska fixa en fin korg till balkongen och hoppas att solen lyser till helgen så att jag kan sitta där och lapa sol.=) Jag har ägnat hela dagen med att redigera, spart och sorterar fotografier i datorn. Det blir ju så många. Får jag ett bra kort på 35 kort så är det väl bra. Resten måste jag kasta, men jag har lite svårt med det.=) Imorgon är det en ny dag, vännen. Ser fram mot den. Kramar om dig.

Marie sa...

Natt hälsning från Stockholm. La famiglia har sedan ett tag krypit till sängs och bara jag och kissen är vakna. Lugnt, stilla och rofyllt. Påskpyssel är fint. Älskar de gula och skirt gröna som lyser upp så denna lite gråsmutsiga tid. Har också "duttat" vid husentrén idag och det blir ju så välkomnande då. Ja livet är en gåva. Enligt buddismen är ett människoliv det finaste du kan födas till och du ska vårda det ömt. Nå´t jag försöker anamma så gott jag kan. Sov nu gott och dröm söta drömmar. Ha sedan en fin dag i morr´n. :-)