måndag 29 mars 2010

Trappor





Ja ha ni vänner, nu ska ni få se på trappor! När jag ska förklar till någon brukar jag säga: vi bor som om vi bodde på fjärde våningen utan hiss.
Men vi får daglig motion och har en underbar utsikt över Vättern, Visingsö, Huskvarna & Jönköping.
PS Tomten är i fem etager!!!

6 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Hejsan! Hittade din blogg när jag vandrade runt i bloggvärlden. Jag tycker du har en fin och trevlig blogg, värd att läsa igen. Oj vad trappor, hoppas du inte har ont i dina knä.. men fint ser det ut. Lycka till med lagningen, det är ett pyssel att få det bra.
Ha en bra dag.
Birgit

Tigris Predikantan sa...

Ja ... det är en hel drös trappor! Fem etage, inte dåligt, inte dåligt alls! *ler* Men, vad gör man inte för en härlig utsikt säg...!
:)

Marie sa...

Mååååååånga trappsteg är det ;-) Dock säkert e väldigt vacker tomt som ligger högt. Låter mysigt. Roligt att du gillar fpotot på mina boys här hemma. Katten, Tuss är verkligen en riktig gosig herre. Om han kunde skulle han krypa in under skinnet på oss. Att ligga på "pappas" axel när han sitter vid datorn är myspys. Då kan man spana ut genom fönstret samtidigt som man får vara nära, nära och gosa. Jag är så lycklig att Tuss kommit till oss. När vår katt Pelle gick bort i somras var det självklart att om vi skulle skaffa en annan misse skulle det vara, precis som Pelle, en vuxen omplacerings katt. Att ge ett djur en andra chans känns bara så bra. Att det sedan blev världens mest tillgivna, gosiga, kelsjukaste, underbaraste, mest fantastiska (ska jag sluta, risk för att bli töntig ;-)) misse var ju bara en bonus. Kram på dig min nyfunna cybervän och tack för alla fina inlägg och fina ord du delar med dig utav.

Stina sa...

Puh...ser jobbigt ut.. Man får hoppas att ni aldrig bryter ett ben...för hur kommer ni upp till huset då??? Jag kom osökt att tänka på Kalvarietrappan i byn Pollensa på Mallorca, den har 365 steg som leder upp till en liten kyrka. Hur många har ni?
Jag lyckades putsa 4 fönster idag, snart är jag färdig... Och Ester börjar repa sig, har ätit lite idag och ser inte lika hängig ut. Jag ringde djursjukhuset, men sen skulle veterinären ringa upp mig och jag har inget hört än... Men det är ju inte akut längre, som tur är. Nu ska jag bara bli av med min hosta också...annars får nog jag uppsöka veterinär.
Min blogg är helt knäpp, vet inte om det blir nåt inlägg idag, får bara upp att det är serverproblem :( Ha det så gott! Kram

Stina sa...

Jag har ju inte så himla många fönster, inte så mycket att pipa över egentligen, men jag tycker att det är en sån fruktansvärt tråkig syssla. Tur att jag inte har spröjsade rutor, då hade de nog aldrig blivit putsade. Jag gnäller bara för att vissa är delbara och för att en del inte går att öppna utan då måste man hänga ut i ena armen för att nå... Men jag måste säga att jag har fått lite ljusare inomhus nu :) Är ganska nöjd... Ha en skön kväll! Ps. Blogspot lever verkligen sitt eget lilla liv idag, visar precis vad den själv vill..

Marie-Louise sa...

Härlig motion man får hemma hos er. Många trappsteg blir det. Men vad härligt att ni hittat lösning på problemet. Kram på dig