tisdag 30 mars 2010

"kvinnans hjärna" ????


Tjej lunchen är avklarad. Vi var tio "tjejer" och vi är alla väldigt olika som personer. Olika yrkesgrupper, olika åldrar,politiskt olika,m.m. Ja, en riktig salig blandning. Vi har känt varandra i många år och dessa träffar som vi har då och då är väldigt givande, roliga, spännande m.m. Många världsproblem löses!
Motions testet godkänt. Alla klarade trapporna både upp & ner. Utan att jag behövde ingripa.

Här kommer en bild på kvinnans hjärna, rolig eller hur? Men liiiiite sanning ligger det kanske i det?

4 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Vännen, imorgon har jag två lektioner där jag har matteprov, så det går nog bra.
Tyst och lugnt. Men på eftermiddagen blir det lite jobbigare, 5 utvecklingssamtal. Men sen är det nästan påsklov så då får jag vila igen. Ha det gott, nu ska jag ta lite te. Många goa kramar till dig.

Stina sa...

Så underbart det måste vara att hålla kontakten med alla gamla vänner, att prata både dåtid och nutid i en salig blandning. Själv är jag riktigt usel på sånt, att höra av mig regelbundet, och plötsligt känns det som att det är försent...
Hjärnan är ju lite häftig...har du nån motsvarande för mannen?? Eller där är det kanske mest tomrum :)) Nä, nu var jag elak... Ha en fortsatt bra kväll! Kram

Marie sa...

Kväller på dig vännen. Tack snälla du för fina ord på min blogg. Jag är också glad att finna nya vänner som delar tankesätt och livsfilosofi. Som liksom jag förstått värdet med livet och tar vara på det och njuter av det med eftertanke. Vägen dit kanske inte har varit en dans på rosor, men ser jag i backspegeln har det ändå varit positivt på sitt sätt för det har lett till någonting mycket bra och jag har lärt mig oerhört mycket om mig själv och om vad jag vill och värdesätter. Inte vad andra förväntar sig utav mig. Med mina egna erfarenheter vill jag försöka vägleda, peppa och tipsa andra kvinnor som är i den situationen jag själv en gång varit. Vi, du och jag, har en nyfunnen vän som har det oerhört tungt just nu. Känns bra att vi finns för henne och ger vårat stöd via cyberspace. Låter som om du haft en fin fin dag med vänskap och god mat. Goda ting i livet :-). Säger natti natti nu för John Blund har strösslat sömnpulver i ögonen på mig och jag börjar känna mig pömsig. Kram.

Ninja sa...

Jo, visst har bilden sin poäng men jag tvivlar på att det mesta av vad som visas på bilden sitter i hjärnan....