torsdag 11 mars 2010

Livet


Godmorgon vänner ute i cyberrymden
Jag hoppas att ni har haft en bra natt! Nu börjar vi en ny dag & får se vilka överraskningar som vi blir bjudna på.....lika spännande varje morgon...

Själv kommer stora delar av min dag upptas av glas- ej glass!
Fortsätter mitt experimenterande med glaset som är ett otroligt material att arbeta med.

Dagen tänk:

Livet är som en flod: Krökarna
och svängarna längs vägen är
ämnade att leda oss,
inte hindra oss.

Önskar alla en bra dag & ni net ju att ni är värdefulla!

3 kommentarer:

Stina sa...

Fint tänk...men det är ibland svårt att komma loss när man fastnat i en krök...
Tack för dina små berättelser på min blogg, jag behöver knappt skriva något själv :) På fråga nummer ett svarar jag: nja..är nog aldrig riktigt nöjd och att jag skulle tycka att jag är vacker kommer inte att hända i detta liv..men frisyren är okej..tror jag..
Fråga nummer två; du undrade om det verkligen finns någon som har ett sånt kallt hjärta? Jäpp! Eller...jag vet inte...men någon beter sig väldigt märkligt och inser inte att hans agerande sårar mig...det anser jag vara ganska kallsinnigt. Men nej, han är inte gift...det kanske lätt kan tolkas så..
Jo, jag misstänkte att du var lite förtjust i katter :) Det finns alltför många katter som far illa, de har tråkigt nog inte alls samma status som exempelvis hundar. Jag är medlem i några djurskyddsföreningar och matar även hemlösa katter här i stan. Jag kan däremot inte ha fler hemma hos mig, det skulle inte fungera tillsammans med Ester - hon är en solitär precis som sin matte :)) Dessutom är det inte så lämpligt med mer än en i min lilla lägenhet. Jag förstår att ni inte vill binda upp er, man måste ha en backup som kan ställa upp som kattvakt vid behov och det är inte helt lätt att hitta en sådan. Jag har tur som kan anlita min mamma och styvpappa som bor i stan, en av dem flyttar helt enkelt in till kisse när jag reser bort...ett arrangemang som passar alla.
Får man kanske se dina glasexperiment här på bloggen? Är nyfiken :)
Ha dé gott! Kram

Marie-Louise sa...

Hej vännen, hoppas din dag med glas har varit bra och att kreativiteten flödat. Själv är jag nöjd med min dag, lektionerna var riktigt trevliga. :) Jag hade slut på energi vid 13.00 tiden. Då åkte jag hem och satte mig att vila i min vilohörna (gungstolen) Så nu har jag fått lite energi tillbaka. Kram,

Ninja sa...

Du har gjort mig nyfiken på glas....har alltid gillat materialet men tyckt det verkar varmt och svårt!